U NAŠ LIJEPI GRAD STIGAO ŠLEPER DRAGOG NAM DONATORA KANAANA IZ DONJEG MIHOLJCA SA 16 PALETA SVJEŽEG HRSKAVOG ČIPSA ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Stižu dani radosti, humanost širi granice jer u našoj domovini ima toliko dobrih, plemenitih i izuzetno vrijednih ljudi da možemo činiti čuda srcem i dušom za svoje građane.
Tako naš izuzetno humani i suosjećajni donator koji nas nikada ne zaboravlja Kanaan iz Donjeg Miholjca kojem je HKG Županijska komora Osijek dodijelila plaketu „Zlatna kuna“ kao najuspješnijoj tvrtki za poslovanje u prošloj godini uvijek misli na nas i stvara urnebesno veselje obiteljima u socijalnoj potrebi.
Dragi naš Kanaan iz Donjeg Miholjca donirao nam je 16 paleta široke lepeze čipsa, kokica, flipsa na radost kako najmlađe populacije tako i ostalih dobnih skupina umirovljenika, trudnica, invalida i drugih.
Neizmjerno smo zahvalni Kanaanu iz Donjeg Miholjca i direktoru uvaženom gospodinu Zvonku Popoviću što nas nikada ne zaboravljaju i odriču se od sebe kako bi poboljšali kvalitetu života naših korisnika, jer ruka koja daruje može promijeniti svijet na bolje.
Toplo se nadamo da će i ostali slijediti humani, plemeniti primjer našeg dragog Kanaana iz Donjeg Miholjca da svi zajedno u svojim srcima osjetimo radost Uskrsnog jutra.
GLADNOG NEMOJ TJEŠITI VEĆ GA NAHRANI.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 09.04.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak