U NAŠ LIJEPI GRAD STIGAO ŠLEPER DRAGOG NAM DONATORA KANAANA IZ DONJEG MIHOLJCA SA SVJEŽIM HRSKAVIM ČIPSOM ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Stižu dani radosti, humanost širi granice jer u našoj domovini ima toliko dobrih, plemenitih i izuzetno vrijednih ljudi da možemo činiti čuda i srcem i dušom za svoje građane.
Tako naš izuzetno humani i suosjećajni donator koji nas nikada ne zaboravlja Kanaan iz Donjeg Miholjca kojem je HKG Županijska komora Osijek dodijelila je plaketu „Zlatna kuna“ kao najuspješnijoj tvrtki za poslovanje u prošloj godini uvijek misli na nas. Dragi naš Kanaan iz Donjeg Miholjca donirao nam je 8 paleta sviježeg, hrskavog čipsa na radost kako najmlađe populacije tako i ostalih dobnih skupina umirovljenika, trudnica, invalida i drugih. Podjela ove hvalevrijedne donacije upriličit ćemo prilikom podjele „paketa života“ za mjesec ožujak 19.03.2019. i bit će to urnebesno veselje za naše obitelji u socijalnoj potrebi.
Hrvatska je mala zemlja u kojoj je 90% vjernika koji su pozvani postiti, moliti, činiti što više milosrdnih djela, jer siromaštvo ne poznaje granice dobi, spola, vjere ili religije, a čovjeka ponižava. Nije Bog stvorio siromaštvo ono je posljedica ljudske oholosti i pohlepe. Mnogi ne žele priznati da u našem Gradu postoji preko 10.000 socijalno ugroženih građana, a dugi redovi pred Udrugom govore da se problemom siromaštva i neimaštine bore mlade obitelji, starije osobe, umirovljenici, invalidi i nezaposleni. Hrabro i ustrajno borimo se zajedno za ono malo dostojanstva kojeg svaki čovjek zaslužuje. Treba preživjeti i ne stidjeti se prehraniti svoju obitelj uz pomoć drugih.
GLADNOG NEMOJ TJEŠITI VEĆ GA NAHRANI.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 13.03.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak