U OVOJ GODINI NAJVEĆA PODJELA „PAKETA ŽIVOTA“ ZA 3500 ČLANOVA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI ZA MJESEC RUJAN 2018. IZ PROJEKTA OP FEAD FAZA 2 „UBLAŽAVANJE SIROMAŠTVA NA PODRUČJU GRADA OSIJEKA PODJELOM PAKETA ŽIVOTA I OSNOVNE MATERIJALNE POMOĆI“

Izuzetno velika radost , veselje i čast nam je pozvati Vas dragi naši korisnici na podjelu „paketa života“ iz projekta OP FEAD faza 2 „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći“, koja započinje

………………………..20.09.2018. (četvrtak) od 10 do 14 sati
……………………i dijelit će se svaki slijedeći dan dok zalihe traju

Paketi života obogaćeni su zahvaljujući našim dragim donatorima velikog plemenitog srca koji nas nikada ne zaboravljaju :
– Marina Petrol d.o.o. iz Zadra
– gospodin E.K. naš dragi stalni donator iz Zagreba
– Županija Osječko-baranjska s projektom „Čistoća je ogledalo tijela“
– svi naši dragi iseljenici i naši sugrađani sa donacijama prema svojim mogućnostima
To će biti dan za pamćenje , jedan od najljepših dana kako za humanitarnu udrugu „Rijeku ljubavi“ tako i za preko 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi i na veliku sreću u našem gradu neće biti više gladnih.
Neizmjerno smo zahvalni Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Regionalnoj razvojnoj agenciji Slavonije i Baranje na čelu s direktorom Stjepanom Ribićem koji nas prati već pet godina i naravno timu mladih projekt menager Toni Žufić i ostale ekipe.
Tom prigodom dobili smo bespovratna sredstva u iznosu od 5.042.860,00 kn, tu su pokrivene higijenske potrepštine, a veliku radost za našu djecu osnovnoškolce njih 361 dijete po prvi puta dobilo je novu školsku opremu ( patike, trenirke i školske torbe ), veselja i suza radosnica nije nedostajalo.
Naravno humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ se ponovila sa informatičkom opremom, rashladnom komorom, počinje novi puno ljepši život za korisnike obitelji u socijalnoj potrebi.
Nada i vjera u bolju sretniju budućnost bez gladi postoji jer projekt „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći“ je u realizaciji .
Naglašavamo da će se paralelno sa podjelom „paketa života“ voziti i paketi starim, bolesnima i nepokretnim našim korisnicima.
Vaša „Rijeka ljubavi“

U Osijeku, 14.09.2018. Predsjednica Udruge: Štefica Čučak