U Udrugu Rijeka ljubavi pristigla i uspješno podjeljena vrijedna donacija 16 tona mandarina i raznovrsnih Dukatovih proizvoda

Mjesto događanja : “Rijeka ljubavi” Strossmayerova 68, Osijek..

Akteri: Volonteri i naši korisnici u akciji istovara 16 tona mandarina..
Vrijeme događanja akcije: 11 sati, subota 28.11.2015…
Vremenske uvjeti; vjetrovito sa izmjenom kiše,susnježice i snijega,
x…mnogo naših korisnika uključuje se i pomažu kod istovara velikog šlepera sa gajbama punih sltkih mandarina
x .. Stvorio se dugački “lanac dobrote”.i akcija je uspješno privedena kraju na radost naših sugrađana u potrebi.
x…istodobno je pristigla vrijedna donacija Dukatovih proizvoda koji će se dijeliti sa mandarinama
x.. .polako se stvara dugački red naših sugrađana koji strpljivo čekaju na podjelu ove hvala vrijedne Dukatove donacije…..
x…Podjela započela u 13 sati i dovršena u roku dva sata

Šestnaest tona mandarina iz Opuzena humanitarna udruga Rijeka ljubavi podijelila je svim Osječanima, danas 28.11.2015, a ne samo obiteljima u potrebi sa socijalnim iskaznicama, koji su došli u sjedište Udruge u Strossmayerovoj 68.

Ni ovaj puta nisu zaboravljeni mnoge udruge pa su tako donacije mandarine poslane i udrugama: gluhih i nagluhih, slijepih, „ Moje dijete“ roditelja djece liječenih od malignih bolesti „Novi dan“ ,“Veliki za male“, Društvu osoba s posebnim potrebama, štićenicama Sigurne kuće, umirovljenicima iz Klise, umirovljenicima „Sv. Rok“, Domu za starije i nemoćne osobe iz Osijeka, Centru za pružanje pomoći u zajednici Osijek „ Ja ka o i Ti „ .

Iznenadila nas je sa vrijednom i izdašnom donacijom i „ Dukat“-mliječna industrija Zagreb i razveselila posebno naše najmlađe naše korisnike koji su sa guštom i probali slatke Dukatove voćne jogurte.. Nemožemo se dovoljno zahvaliti svim donatorima koji nam godinama uporno pomažu donacijama hrane i financijskim potporama. Ovaj puta nam je Dukat poslao na tisuće komada Sensai natura i Bio aktiv voćnih kremova te na desetke kilograma sireva Brie. Mnogima će to biti kvalitetan obrok za nekoliko narednih dana, a Rijeka ljubavi će se pobrinuti da donacije naših humanitaraca i nadalje dolaze u prave ruke – naših gladnih sugrađana, posebice u nadolazeće blagdanske dane….Rijeka ljubavi

Zahvala jednog našeg sugrađanina: Dario Folk: “Kada stanete s druge strane i pomognete da sve to završi u rukama naših sugrađana onda shvatite veličinu ove udruge i posebnost gospođe Štefice Čučak za ovaj grad. Ta iznimna žena u svom svom nastojanju da svatko dobije onoliko koliko udruga im može pružiti ne mari za vlastito zdravlje i pored svog svojeg silnog angažmana da uvijek ima što podjeliti građanima sama stoji na hladnoći djeleći dukatove proizvode. Bila mi je iznimna čast biti dio svega toga i od srca joj zahvaljujem na tom.”