UDRUGA VERONIKIN RUBAC PROSLAVILA 15 GODINA RADA UZ EUHARISTIJSKO SLAVLJE I SVEČANOST

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ nazočila je obilježavanju 15 godina humanitarnog rada Udruge Veronikin rubac koja s mnogo ljubavi, marljivosti i uspjeha pruža pomoć starijim i nemoćnim osobama.
Udruga Veronikin rubac svih 15 godina pokazuje nesebičnost i ljudskost u zajednici protkanu vjerom.
Njena suosnivateljica i predsjednica gospođa Marija Šešo za koju možemo reći da je ona Božji dar kako za korisnike, grad i županiju a možemo slobodno reći i za lijepu našu domovinu.
Svečano euharistijsko slavlje održano je u gornjodravskoj crkvi sv. Roka koju je predvodio đakovačko-osječki pomoćni biskup mons. Ivan Ćurić.
Udruga Veronikin rubac ostvaruje ono temeljno kršćansko načelo i prepoznaje Kristovo lice u svojim korisnicima i donosi im pomoć, usmjerava korake svakog čovjeka na istinsku solidarnost i sućut prema potrebitima.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ uručila je gospođi Mariji Šešo Zahvalnicu za veliku plemenitost i pruženoj pomoći starijim i nemoćnim osobama sa velikim izrazima poštovanja.
Ugodno smo bili iznenađeni jer nam se Udruga Veronikin rubac sa prigodnim poklonom i zahvalnicom zahvalila za suradnju, a sve ovo svjedoči koliko još dobrote i ljubavi u našem lijepom gradu ima.
Ovaj predivan susret desio se na spomendan sv. Majke Terezije, zaštitnicu siromašnih i nemoćnih koju pamtimo kao skromnu ženu u bijeloj haljini plavog obruba koja je čitav svoj život posvetila služeći onima kojima je pomoć najpotrebnija.
„Nismo svi stvoreni da radimo velike stvari. Ali zato možemo raditi male stvari s puno ljubavi.“
U Osijeku, 07.09.2022.
Predsjednica Udruge: Štefica Čučak