USKRSNO JUTRO OTVARA VRATA NADE, DARUJMO SRCE ZA USKRS DRAGI PRIJATELJI GDJE STE?

Dolazi nam najveći kršćanski blagdan Uskrs, mnogi razmišljaju kako darovati svoje najmilije, ali na žalost kod siromašnih obitelji nema radosti, a o željama ni ne razmišljaju.
Pita li se itko kakav će biti ovogodišnji blagdan naših građana koji žive u siromaštvu . Projekt “Ublažavanje siromaštva na području grada Osijeka” OP FEAD zatvoren je 30.04.2019. i do danas novi nije objavljen.
Dragi prijatelji molimo Vas neka emocije preplave vaša plemenita srca u ove blagdanske tužne dane siromaštva i neimaštine. Dani su korizme, vjernici su pozvani postiti, žrtvovati se, moliti i činiti što više milosrdnih djela.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ u svom informatičkom sustavu ima 1000 obitelji (preko 3000 članova ) skrbimo za preko 600 djece od toga 361 dijete osnovnoškolskog uzrasta , 60 branitelja i 70 teško bolesnih, nepokretnih invalida kojima dovozimo “pakete života” u njihove domove.
Udruga kuca na mnoga vrata kako bi pronašla pomoć za svoje korisnike u socijalnoj potrebi. Jedino smo mjesto u Gradu gdje se javno svakog mjeseca okupi nekoliko tisuća ljudi. Treba preživjeti i ne stidjeti se prehraniti svoju obitelj uz pomoć drugih.
Stoga Vas molimo za skromnu potporu prema svojim mogućnostima, učinite humano djelo kako bi složili “pakete života” i Uskrsne dječje paketiće.
Učinimo sve dragi prijatelji da zajedničkim snagama unesemo radost I omogućimo obiteljima u socijalnoj potrebi okupljanje za blagdanskim stolom sa puno topline i ljubavi, neka se od radosti i nebo zaplavi.
Mir i dobro uz Božji blagoslov želi Vam vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju
U Osijeku, 11.03.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak