USKRSNO JUTRO OTVARA VRATA NADE DARUJMO SRCE ZA USKRS, DRAGI PRIJATELJI GDJE STE ????

Dolazi nam najveći kršćanski blagdan Uskrs, mnogi razmišljaju kako darovati svoje najmilije, ali na žalost kod siromašnih obitelji nema radosti a o željama ni ne razmišljaju.
Dragi prijatelji molimo Vas neka emocije preplave vaša plemenita srca u ove blagdanske tužne dane siromaštva i neimaštine.
Dani su korizme , vjernici su pozvani postiti, žrtvovati se, moliti i činiti što više milosrdnih djela jer „vjera bez djela mrtva je u sebi“.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ u svom informatičkom sustavu ima 1340 obitelji (preko 3500 članova ) skrbimo za preko 600-tina djece od toga 361 dijete osnovnoškolskog uzrasta , 60 branitelja i 80 teško bolesnih, nepokretnih invalida kojima dovozimo „pakete života“.
Udruga kuca na mnoga vrata kako bi pronašla pomoć za svoje korisnike u socijalnoj potrebi. Jedino smo mjesto u Gradu gdje se javno svakog mjeseca okupi nekoliko tisuća ljudi. Treba preživjeti i ne stidjeti se prehraniti svoju obitelj uz pomoć drugih.
Stoga Vas molimo za skromnu potporu prema svojim mogućnostima kako bi složili Uskrsne paketiće za djecu „Rijeke ljubavi“.
Učinite humano djelo, unesite radost u srca mališana jer ljubav prema potrebitima govori koliko je čovjek velik u svojoj ljudskosti.
Učinimo sve dragi prijatelji da zajedničkim snagama unesemo radost i omogućimo obiteljima u socijalnoj potrebi okupljanje za blagdanskim stolom sa puno topline i ljubavi, neka se od radosti i nebo zaplavi.
Mir i dobro uz Božji blagoslov želi Vam vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 27.03.2019. Predsjednica udruge: Štefica Čučak