VELIKA BOGATA PODJELA USKRSNIH PAKETA OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI

Danas u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ počeo je posebno radostan i veseo dan Zahvaljujući sredstvima Europske unije kroz fond europske pomoć za najpotrebitije, u sklopu projekta „Za bolje i sretnije sutra“.
Siromaštvo je u porastu što pokazuje i današnja podjela gdje se već u ranim jutarnjim satima stvorila nepregledna kolona obitelji u socijalnoj potrebi , strpljivo čekajući na svoj „paket života“ koji za mnoge život znači.
To su najljepši dani kako za humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ tako i za preko 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi, a na svu sreću u našoj lijepoj domovini i dalje ima dobrih i plemenitih ljudi koji ne okreću glave od osoba kojima je potrebna pomoć, te združenim snagama ustraju poboljšati standard naših građana u socijalnoj potrebi.
Također od srca se zahvaljujemo našim dragim dobročiniteljima velikog plemenitog srca, a to su:

– Županiji Osječko-baranjskoj na podršci i potpori
– tvrtki “Žito” d.o.o. Osijek
– anonimnom donatoru E.K. iz Zagreba
– Dukatu mliječnoj industriji Zagreb
– Ljekarne srce – ljekarne OBŽ – Watch centar d.o.o. iz Zagreba – Karolina d.o.o. iz Osijeka – Vestibule partners d.o.o. iz Zagreba – Javni bilježnik Lidija Perić iz Osijeka – Kamgard d.o.o. iz Zagreba – Andivia j.d.o.o. Osijek – Depozit d.o.o. Osijek – Spec.ord.obiteljske medicine Barbara Karlo Gergorić iz Rovinja – Kairos d.o.o. iz Osijeka – Sjeme d.o.o. iz Splita – Konzumu plus d.o.o. na razini naše Županije sa svojih 9 poslovnica koji nam svakodnevno donira hranu pred istekom roka
– SPAR-u Hrvatska koji putem aplikacije Banka hrane donira svakodnevno svježi, mirisni kruh uz ostale krušne delicije – mnogim anonimnim donatorima – mladim ambasadorima humanosti, studentima, sugrađanima i ostalim ljudima plemenitog i humanog srca
Napominjemo da će se „paketi života“ dijeliti svaki slijedeći radni dan od 10:00 do 13:00 sati do kraja mjeseca, a u subotu 09.04.2022. organizirali smo veliku podjelu dječjih slatko-slanih paketa povodom nadolazećeg kršćanskog blagdana Uskrsa.
Izuzetno smo sretni, ponosni i zahvalni što je podjela paketa života protekla izuzetno mirno i veselo, a najveće nam je zadovoljstvo vidjeti naše korisnike koji s osmjehom na licu i punim torbama zadovoljno napuštaju Udrugu.
Zahvaljujemo javnim medijima koji nas prate i svojim reportažama ukazuju na probleme i prenose istinita događanja o potrebama obitelji u socijalnoj potrebi.
Želimo naglasiti sva dodatna donacija koja dolazi tijekom dana biti će ukomponirana u “pakete života”.
Ostaje nam nada i vjera, jer čovjek snuje a Bog odlučuje da će ipak najveći kršćanski blagdan Uskrs biti pokriven donacijama i da nitko neće ostati bez svog “paketa života”.
Sretan i blagoslovljen Uskrs uz Božji blagoslov i mir želi Vam Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju
„BUDI HUMAN- BUDI ČOVJEK“

U Osijeku, 07.04.2022.
Predsjednica Udruge: Štefica Čučak