VELIKA DONACIJA MEGGLE HRVATSKA D.O.O. IZ SRCA SLAVONIJE ŠIROKE LEPEZE VOĆNOG JOGURTA

U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ svakodnevno ima lijepih , plemenitih događanja kako za udrugu tako i za obitelji u socijalnoj potrebi.
Naš izuzetno dragi donator Meggle Hrvatska iz Srca Slavonije šalje nam vrijednu donaciju Chia jogurta jagoda/ananas 3000 komada i jabuka/cimet 3000 komada koje obožavaju kako starija populacija, umirovljenici, invalidi, trudnice, a naročito dječica „Rijeke ljubavi“.
Ova izuzetno vrijedna donacija unijet će radost i slatki okus i obradovat će sve naše korisnike obitelji u socijalnoj potrebi.
Pozivamo sve naše korisnike na podjelu u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ , Strossmayerova 68 koja će uslijediti sutra 01.02.2020. (subota) od 11 sati zajedno s podjelom obiteljskog „jutarnjeg doručka“.
Kako je u humanitarnom radu teško planirati donacije koje dolaze, a na žalost zbog učestalih problema i nezadovoljstva korisnika prilikom podjele hrane pred istekom roka teško nam je uskladiti i svima udovoljiti pa je subota rezervirana za majke s djecom, naglašavamo da će one imati prioritet.
Nakon podjele majkama i svi ostali korisnici primit će mliječnu donaciju Meggle iz srca Slavonije, donaciju voćnog jogurta nastavljamo u ponedjeljak.
Neka dragi Bog blagoslovi dobrotu svih djelatnika Meggle Hrvatska d.o.o. iz srca Slavonije uz želju da ostvare dobre poslovne rezultate.

U Osijeku, 31.01.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak