VELIKA DONACIJA ŠIROKE LEPEZE MLIJEČNIH PROIZVOD DUKAT MLIJEČNE INDUSTRIJE ZAGREB

Iznenađenju nema kraja u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ jer rijeka teče, donatori nas ne zaboravljaju, nadahnjuju i uveseljavaju obitelji u socijalnoj potrebi.
Sa velikom donacijom naš dragi donator Dukat mliječna industrija Zagreb želi obradovati sve korisnike u socijalnoj potrebi u Gradu Osijeku, a naročito našu najmlađu populaciju i šalje nam široku lepezu mliječnih proizvoda (od voćnih jogurta , B Aktiv, tekući jogurt i ostalo).
Ovu hvale vrijednu donaciju našeg plemenitog donatora Dukat mliječne industrije Zagreb dijelit ćemo sutra 29.12.2018. u 10 sati, u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“, Strossmayerova 68 .
Naš dragi donator širi radost i unosi veselje u mnoge obitelji u socijalnoj potrebi sa svojim mliječnim osvježenjima koje vole stari, invalidi, bolesni, trudnice, a najviše naši mališani.
Ruka koja daruje može promijeniti svijet na bolje, a upravo to čini naš dragi donator Dukat mliječna industrija Zagreb koja svojim plemenitim djelima pokazuje da naše obitelji u socijalnoj potrebi nisu zaboravljene i da su voljene.
Dukatu mliječnoj industriji Zagreb kao i svim djelatnicima želimo sretnu Novu Godinu uz dobre poslovne rezultate.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju.

U Osijeku, 28.12.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak