VELIKA I VRIJEDNA DONACIJA 750 kg ROLANE SLANINE TVRTKE “ŽITO” d.o.o. OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI ZA KRŠĆANSKI BLAGDAN USKRS

Danas je dan velikog iznenađenja, radosti do neba jer nam je stigla vrijedna donacija od tvrtke„Žita d.o.o.“ našeg izuzetno dragog donatora, velikog humaniste koji godinama brine i skrbi za svoje građane u socijalnoj potrebi.

Naš dragi donator tvrtka Žito s velikom ljubavlju i empatijom prema obiteljima koje žive u siromaštvu prigodom nadolazećeg najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa donirala nam je 750 kg rolane slanine.

Da, dragi naši korisnici, sugrađani treba prijeći s riječi na djela, jer vjera bez djela mrtva je u sebi.
Na žalost da je više takvih tvrtki poput našeg zlatnog „Žita“ d.o.o. u našem voljenom Gradu ne bi bilo tužnih obitelji u socijalnoj potrebi .
Učinimo sve dragi prijatelji da zajedničkim snagama unesemo radost i omogućimo obiteljima u socijalnoj potrebi okupljanje za blagdanskim stolom sa puno topline i ljubavi, neka se od radosti i nebo zaplavi.

Neka dragi Bog blagoslovi humanost, dobrotu i suosjećaj prema obiteljima u socijalnoj potrebi tvrtku „Žito“ d.o.o. i sve njene djelatnike.
“BUDI HUMAN – BUDI ČOVJEK”

U Osijeku, 30.03.2022.
Predsjednica Udruge: Štefica Čučak