VELIKA PODJELA 300 SLATKO-SLANIH PAKETIĆA POVODOM BOŽIĆA DJECI IZ OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Božić je dan kada se sa puno radosti, nade i žara u veselom raspoloženju slavi Isusovo rođenje.
Božić je blagdan ljubavi i mira tako da je humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ danas 22.12.2018. (subota) 10 sati podjela 300 dječjih slatko-slanih paketića u vrijednosti 217,00 kn na radost dječice iz obitelji u socijalnoj potrebi..
Ova velika radost i veselje održavalo se u Esseker centru Osijek uz prigodan zabavni program jer nam je prostor bez naknade unajmljen na kraće razdoblje. Esseker centar bio je prepun djece i roditelja svi željno očekujući svoje darove, a osim slatkiša bilo je preko 300 igračaka za sve uzraste koje su djeca prilikom preuzimanja paketića izabrala svako po jednu igračku po njihovim željama. Djeca su se izuzetno obradovala Djedu Božićnjaku koji se rado uključio u glazbeni program u kojem su učestvovala i prisutna dječica. Program je vodila gospođa Mira Sekereš uz svoju plesnu skupinu Shine kojima su se priključili učenici Ekonomske škole Osijek I otpjevali par prigodnih Božićnih pjesama.
Neizmjerno smo zahvalni na dječjim paketićima koji su obuhvaćeni u Projektu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a obogaćeni su donacijama naših dragih dobročinitelja. Priključili su se mnogi anonimni donatori sa pregršt slatkiša, AWT internacional obradovao je djecu sa čokoladnim desertima , darivao barbike kojima su se djevojčice izuzetno radovale i higijenske potrepštine.
Uključili su se dječji vrtići Grlica iz Bilja, mnoge osnovne škole VII. Osnovna škola Varaždin, Gorjani, Dalj. Moramo naglasiti da smo ugodno iznenađeni koliko se mladih uključilo u humanitarni lanac što nas je obogatilo i dalo vjeru za bolje sutra.
Kažu da na mladima svijet ostaje pa pozivamo sve da sa riječi pređu na djela kako bi konačno doživjeli čudo da nema više gladnih.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 23.12.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak
VELIKA PODJELA 300 SLATKO-SLANIH PAKETIĆA POVODOM BOŽIĆA DJECI IZ
85 Photos