VELIKA PODJELA 3500 „PAKETA ŽIVOTA“ ZA ČLANOVA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI ZA MJESEC LISTOPAD 2018.

Izuzetno velika radost , veselje i čast nam je pozvati Vas dragi naši korisnici na podjelu „paketa života“ iz projekta OP FEAD faza 2 „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći“.
Radujemo se dragi naši korisnici da ćemo povodom Međunarodnog dana siromaštva 17. listopada upriličiti ovu veliku podjelu prehrambenih proizvoda kako bi poboljšali kvalitetu života naših građana.

Želimo naglasiti da podjela započinje:
17.10.2018. (srijeda) od 10 do 14 sati i dijelit će se svaki slijedeći dan

„Paket života“ za mjesec listopad 2018. sadržavat će iz projekta 14 proizvoda, a Udruga zahvaljujući donacijama naših dragih dobročinitelja velikog plemenitog srca dodati će još 5 proizvoda i od srca im se zahvaljujemo
-gospodin E.K. naš dragi stalni donator iz Zagreba
-Županija Osječko-baranjska s projektom „Čistoća je ogledalo tijela“
-Sjeme d.o.o. iz Splita
-Euroinspekt d.o.o.
-kao i svim našim dragim iseljenicima , našim sugrađanim sa donacijama prema svojim mogućnostima

To su najljepši dani kako za humanitarnu udrugu „Rijeku ljubavi“ tako i za preko 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi i na veliku sreću u našem gradu neće biti više gladnih.
Neizmjerno smo zahvalni Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Regionalnoj razvojnoj agenciji Slavonije i Baranje na čelu s direktorom Stjepanom Ribićem koji nas prati već pet godina i naravno timu mladih projekt menager Toni Žufić i ostale ekipe.
Presretni smo što smo uspjeli obradovati osnovnoškolce njih 361 dijete po prvi puta dobilo je novu školsku opremu patike, trenirke i školske torbe.
Naravno humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ se ponovila sa informatičkom opremom, rashladnom komorom, počinje novi puno ljepši život za korisnike obitelji u socijalnoj potrebi.
Nada i vjera u bolju sretniju budućnost bez gladi postoji jer projekt „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći“ je u realizaciji .
Naglašavamo da će se paralelno sa podjelom „paketa života“ voziti i paketi starim, bolesnima i nepokretnim našim korisnicima.
Svim siromašnima treba čestitati, odati im priznanje da uopće uspijevaju živjeti i preživjeti u takvom svijetu u kojem su najčešće svedeni na brojke u statistici, jer nije Bog stvorio siromaštvo ono je posljedica ljudske oholosti i pohlepe.

Vaša „Rijeka ljubavi“

U Osijeku, 12.10.2018.
Predsjednica Udruge: Štefica Čučak