VELIKA PODJELA 700 PAKETA ŽIVOTA ZA OKO 2100 ČLANOVA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI ZA MJESEC SIJEČANJ 2020.

Na veliku radost humanitarne udruge “Rijeke ljubavi” i svih naših korisnika i ovaj mjesec uspjeli smo složiti tako željene pakete za oko 2100 članova obitelji u socijalnoj potrebi.
Unatoč teškim životnim okolnostima cijela Hrvatska u “Rijeku ljubavi” se slijeva da životne tužne brige svima ublaži, da znaju da nisu zaboravljeni i da su voljeni. Ovaj radostan dan svih nas neka bude priča koja će nas vezati i poticati na međusobno povezivanje, poštovanje i brigu za one koji su u potrebi i trebaju našu pomoć.
U našoj lijepoj domovini Hrvatskoj još dobrih , humanih, socijalno osjetljivih ljudi ima koji ne troše isprazne riječi nego prelaze na djela. Uloženo je puno topline, humanosti i ljudskosti kako bi i ovaj mjesec osigurali toliko željene pakete.
“Paket života” sadržavati će 16 proizvoda u vrijednosti 186,00 kn, ali na žalost višečlane obitelji s tom količinom može preživjeti samo par dana, a preko 1000 članova obitelji ostaje bez pomoći.
Da bi i ovaj mjesec složili toliko željene “pakete života” omogućili su nam naši dragi donatori, prijatelji koji nas nikada ne zaboravljaju a to su:
– Kanaan iz Donjeg Miholjca
– Velpro-centar d.o.o.
– anonimni donator E.K. iz Zagreba, koji svakoga mjeseca obraduje korisnike sa donacijom
– Konzum na razini naše Županije sa svojih 9 poslovnica
– SPAR Hrvatska koji putem aplikacije Banka hrane svakodnevno donira kruh naš svagdanji, na što su se naši korisnici već navikli, a dječica se raduju krušnim delicijama i kolačima
– financijska potpora anonimnih donatora iz iseljeništva i mnogih naših sugrađana
Podjela počinje 21.01.2020. /utorak/ od 10:00 do 13:00 sati
i svaki slijedeći radni dan od 10:00 do 13:00 sati, do isteka zaliha.

Želimo obavijestiti naše korisnike da sva donacija koja dolazi od naših dragih dobročinitelja biti će odmah ukomponirana u podjelu.
Paralelno sa podjelom paketa vozit će se starim, bolesnim i invalidnim našim korisnicima u njihove domove.
Molimo naše korisnike da ne stvaraju velike redove I gužvu jer humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” dijelit će pakete do kraja mjeseca .Zahvaljujući našim dobročiniteljima humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” će djeci “Rijeke ljubavi” podijeliti oko 100 slatko- slanih paketića
21.01.2020. /utorak/ od 12:00 do 13:00 sati.
Želimo zemlju bez gladi , zemlju mira, razumijevanja, dobrote i ljubavi.Zahvaljujemo javnim medijima koji su u svojim reportažama obznanili istinu o siromaštvu među nama i na taj način podigli svijest javnosti da gladne ne treba tješiti već ih nahraniti.
Radujemo se Vašem dolasku. Vaša “Rijeka ljubavi” s ljubavlju
U Osijeku, 16.01.2020. Predsjednica udruge: Štefica Čučak