VELIKA PODJELA 700 PAKETA ŽIVOTA ZA OKO 2100 ČLANOVA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI ZA MJESEC VELJAČU 2020.

Na veliku radost humanitarne udruge “Rijeke ljubavi” i svih naših korisnika i ovaj mjesec uspjeli smo složiti tako željene pakete za oko 2100 članova obitelji u socijalnoj potrebi.
U našoj lijepoj domovini Hrvatskoj još dobrih , humanih, socijalno osjetljivih ljudi ima koji ne troše isprazne riječi nego prelaze s riječi na djela. Uloženo je puno topline, humanosti i ljudskosti kako bi i ovaj mjesec osigurali toliko željene pakete, a unatoč teškim životnim okolnostima cijela Hrvatska u “Rijeku ljubavi” se slijeva kako bi pokazala suosjećaj i brigu za one koji su u potrebi i trebaju našu pomoć.
“Paket života” sadržavati će 17 proizvoda u vrijednosti 195,00 kn, ali na žalost višečlane obitelji s tom količinom može preživjeti samo par dana, a preko 1000 članova obitelji ostaje bez pomoći.
Da bi i ovaj mjesec složili toliko željene “pakete života” omogućili su nam naši dragi donatori, prijatelji velikog i plemenitog srca koji nas nikada ne zaboravljaju a to su:
– Kanaan iz Donjeg Miholjca sa donacijom čipsa kojeg naši korisnici obožavaju
– anonimni donator E.K. iz Zagreba, koji svakoga mjeseca obraduje korisnike sa donacijom, a dječicu “Rijeke ljubavi” s hrenovkama kojima se izuzetno raduju
– GDCK Zagreb koji nas nikada ne zaboravlja
– Konzum plus d.o.o. na razini naše Županije sa svojih 9 poslovnica koji nam svakodnevno donira hranu pred istekom roka
– SPAR Hrvatska koji putem aplikacije Banka hrane donira kruh na što su se naši korisnici već navikli, a dječica se raduju krušnim delicijama i kolačima
– financijska potpora anonimnih donatora iz iseljeništva i mnogih naših sugrađana koji pokazuju veliku empatiju prema obiteljima u socijalnj potrebi
Podjela počinje
18.02.2020. /utorak/ od 11:00 do 13:00 sati
i svaki slijedeći radni dan od 11:00 do 13:00 sati, do isteka zaliha.
Naglašavamo da je subota dan namjenjen samo za majke s djecom i invalide.
Želimo obavijestiti korisnike da sva donacija koja dolazi od naših dragih dobročinitelja biti će odmah ukomponirana u podjelu, a paralelno sa podjelom vozit će se starim, bolesnim i invalidnim korisnicima paketi u njihove domove.
Molimo naše korisnike da ne stvaraju velike redove i gužvu jer humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” dijelit će pakete do kraja mjeseca.
Želimo zemlju bez gladi , zemlju mira, razumijevanja, dobrote i ljubavi. Činimo sve kako bi usrećili obitelji u socijalnoj potrebi , te vratili osmijeh i radost na lica naših korisnika.
Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjem pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.
Zahvaljujemo javnim medijima koji su u svojim reportažama obznanili istinu o siromaštvu među nama i na taj način podigli svijest javnosti da gladne ne treba tješiti već ih nahraniti.
Radujemo se Vašem dolasku.
Vaša “Rijeka ljubavi” s ljubavlju

U Osijeku, 15.02.2020. Predsjednica udruge: Štefica Čučak