VELIKA PODJELA 800 PAKETA ŽIVOTA ZA OKO 2400 ČLANOVA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI ZA MJESEC STUDENI 2019.

Na veliku radost naših korisnika I ovaj mjesec uspjeli smo složiti tako željene pakete za oko 2400 članova obitelji u socijalnoj potrebi.
Unatoč teškim životnim okolnostima cijela Hrvatska u “Rijeku ljubavi” se slijeva da životne tužne brige svima ublaži, da znaju da nisu zaboravljeni I da su voljeni.
Ovaj radostan dan svih nas neka bude priča koja će nas vezati I poticati na međusobno povezivanje, poštovanje I brigu za one koji su u potrebi I trebaju našu pomoć.
U našoj lijepoj domovini Hrvatskoj još dobrih , humanih, socijalno osjetljivih ljudi ima koji ne troše isprazne riječi nego prelaze na djela. Uloženo je puno topline, humanosti i ljudskosti kako bi i ovaj mjesec osigurali toliko željene pakete.
“Paket života” sadržavati će 18 proizvoda u vrijednosti 235,00, ali na žalost višečlane obitelji s tom količinom može preživjeti samo par dana, a preko 1000 članova obitelji ostaje bez pomoći.
Da bi I ovaj mjesec složili toliko željene “pakete života” omogućili su nam naši dragi donatori, prijatelji koji nas nikada ne zaboravljaju a to su:
– Saponia d.d. Osijek
– Kanaan iz Donjeg Miholjca
-Velpro-centar d.o.o.
– anonimni donator E.K. iz Zagreba, koji svakoga mjeseca obraduje korisnike sa donacijom
– anonimni donator S.J. iz Josipovca sa donacijom masti I kulenovih seka
– Županija Osječko-baranjska s projektom “Hrana za bolje sutra”
– Konzum na razini naše Županije sa svojih 9 poslovnica
– SPAR Hrvatska koji putem aplikacije Banka hrane svakodnevno donira kruh naš svagdanji, na što su se naši korisnici već navikli, a dječica se raduju krušnim delicijama i kolačima
…………………….Podjela počinje 21.11.2019. /četvrtak/
……………………………..od 10:00 do 13:00 sati
i svaki slijedeći radni dan od 10:00 do 13:00 sati, do isteka zaliha.

Želimo obavijestiti naše korisnike da sva donacija koja dolazi od naših dragih dobročinitelja biti će odmah ukomponirana u podjelu.
Paralelno sa podjelom paketa vozit će se starim, bolesnim i invalidnim našim korisnicima u njihove domove.
Molimo naše korisnike da ne stvaraju velike redove I gužvu jer humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” dijelit će pakete do kraja mjeseca odnosno do 30. studenog 2019. godine
Želimo zemlju bez gladi , zemlju mira, razumijevanja, dobrote i ljubavi.
Zahvaljujemo javnim medijima koji su u svojim reportažama obznanili istinu o siromaštvu među nama i na taj način podigli svijest javnosti da gladne ne treba tješiti već ih nahraniti.
Radujemo se Vašem dolasku.
Vaša “Rijeka ljubavi” s ljubavlju

U Osijeku, 16.11.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak