VELIKA PODJELA 800 PAKETA ŽIVOTA ZA PREKO 2400 ČLANOVA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI I DJEČIJIH PAKETIĆA POVODOM KRŠĆANSKOG BLAGDANA BOŽIĆA

Danas je veliki dan „D“ jer humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ počela je s podjelom 800 paketa života za 2400 članova obitelji i na veliku radost dječice „Rijeke ljubavi“ koji će primiti svoje paketiće.
Već u rane jutarnje sate slila se poveća kolona naših korisnika oko 800 članova obitelji i oko 120 djece s roditeljima, tako da je kroz humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ danas prošlo preko 1500 ljudi.
Ponosni smo jer će sva djeca „Rijeke ljubavi“ primiti tako željne paketiće koji će im uljepšati kršćanski blagdan Božić, što za djecu puno znači.
U podjelu paketa života uključena je donacija široke lepeze mliječnih proizvoda našeg donatora koji nas nikada ne zaboravlja Dukat mliječne industrije Zagreb što će uveliko obogatiti, usrećiti i razveseliti kako dječicu tako umirovljenike, trudnice, bolesne i sve ostale naše korisnike.
Na ponos i radost veliki doprinos dali su vrtići, srednjoškolci, studenti svih fakulteta, a danas su studentice Filozofskog fakulteta Osijek učestvovale u podjeli dječjih paketića.
Veseli nas da donacije i dalje stižu u humanitarnu udrugu „Rijeku ljubavi“ , te ih odmah ukomponiramo u podjelu paketa života našim korisnicima.
Izuzetno smo sretni da su se u humanitarni lanac dobrote uključili Hrvatska katolička misija iz Zuericha, veliki broj naših iseljenika koji su ostavili svoje srce u svojoj domovini i dali svoj doprinos kako u donacijama prehrambenih proizvoda tako i financijskim potporama i organizacijom kupovine dječjih paketića.
Zahvaljujući svim dragim ljudima, trgovačkim lancima, tvrtkama, vrtićima, školama i svim ostalima koji su pokazali veliku empatiju i otvorili svoja plemenita srca ni jedno dijete „Rijeke ljubavi“ neće ostati bez svog željenog paketića za Božić.
Neizmjerno smo zahvalni djelatnicima policije koji su sa izuzetnom pažnjom vodili brigu da podjela prođe dostojanstveno bez naguravanja.
Božićno je vrijeme uistinu jedno od najljepših razdoblja u godini kada činimo dobra djela znajući da smo na taj način vratili nekom osmijeh na lice, obrisali suzu s lica i vratili mu vjeru u život.
Život je dar Božji, činimo dobra djela, širimo ljubav u našim srcima svuda oko nas.

U Osijeku, 18.12.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak