VELIKA PODJELA BOGATE DONACIJE LUBENICA, KRASTAVACA I KRUHA

Radosna vijest brzo se proširila našim lijepim Gradom i rijeka korisnika obitelji u socijalnoj potrebi slila se prema Udruzi gdje je formiran poveći red naših građana kako majke s djecom u naručju, s kolicima, trudnice, invalidi, umirovljenici sa prikladnim torbama njih oko 700-sto. Strpljivo su čekali na suncu i vrućini prekrasne, slatke, sočne lubenice.
Zahvaljujući našem dragom prijatelju velikog plemenitog srca gospodinu Dušku Godiću djelatniku Hrvatskog Crvenog križa Zagreb stigao je ogromni šleper od 20 tona kojeg su s radošču dočekali i pozdravili naši korisnici obitelji u socijalnoj potrebi.
Čovjek s velikom ljubavlju čini čuda. Zahvaljujući našem dragom direktoru Velpro-centar gospodinu Slavku Vuliću koji je dao sve od sebe da šleper dođe u naš Grad, ali isti nije imao rampu odnosno viličar za istovar i tu dodatnu opremu osigurao je Velpro-centar i naš poštovani, uvaženi gospodin Slavko Vulić.
Zajedničkim snagama s radošću radnici Velpro-centra i naši volonteri istovarili su ovu vrlo vrijednu donaciju.
Da bi radost bila potpuna pobrinuo se trgovački lanac Konzum uvaženi, cjenjeni direktor Dalibor Poznić donirajući 500 kg svježeg, mirisnog i toplog kruha.
Zahvaljujemo se gospodinu Antoloviću iz Petrijevaca koji je donirao 300 kg svježih krastavaca, a u tom branju sudjelovali su i naši volonteri.
Na radost naših korisnika šleper je stigao u dogovoreno vrijeme oko 15 sati, tako da je podjela počela u 16 sati i trajala je do 20 sati.
Naravno kao uvijek humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ pomaže i ostalim u socijalnoj potrebi , a to su bili Udruga slijepih, Udruga umirovljenika i Dječji dom.
Presretni smo što smo uspjeli obradovati veliki broj korisnika obitelji u socijalnoj potrebi i ponosni smo na svaki osmjeh koji smo vratili na tužna lica naših korisnika. Nismo svemogući ali dajemo sve od sebe kako bi poboljšali kvalitetu života naših građana.
Molimo naše građana-obrtnike koji poslom idu u Zagreb, a vraćaju se sa praznim kombijem ili kamionom da nas kontaktiraju na mob. 091 2560 350 kako bi od dragih prijatelja koji su spremni i voljni pomoći prihvatili donaciju i uspjeli dovesti u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“.
Gdje god krenuli neka Vas prati i čuva dragi Bog.

U Osijeku, 06.07.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak