VELIKA PODJELA DONACIJA NAŠIH DRAGIH DONATORA

U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ prošao je još jedan sretan, presretan dan u nizu , dan pun veselja za obitelji u socijalnoj potrebi jer suza radosnica bilo je na mnogim licima, a one su najsnažniji izraz osjećaja i sreće.
Ovu veliku radost i sreću upriličio nam je naš stalni donator koji nas nikada, ama baš nikada ne zaboravlja Dukat mliječna industrija Zagreb sa svojom slatkom donacijom od 6240 komada kinder yoghurt schnita.
Kod dječice „Rijeke ljubavi“ ova donacija je izazvala veselje, odmah su dječica degustirala slatki desert jer do sada nisu imala priliku tako što probati. Deserti su nestajali, dječica su uživala u okusu slatke finoće, a nisu ni roditelji, invalidi, trudnice, umirovljenici zaostajali svi sa željom da isprobaju desert našeg dragog donatora Dukata.
Veliko iznenađenje priredio nam je OPG-e Tokić Terezije iz Širokog Polja sa 900 kg lijepih, plavih i svježe ubranih šljiva, a Udruga im je tom prilikom uručila i zahvalnicu .
Drage naše majke imate obvezu da napravite svojoj dječici knedle i da se nastavi „knedl-dan“ u našem lijepom Gradu.
Ali to nije sve naš stalni donator SPAR Hrvatska putem aplikacije Banka hrane redovito nam šalje svaki dan svježi, mirisni i topli kruh na veliku radost naših korisnika.
Veselju nije bilo kraja, bilo je i pjesme što je podiglo veselu atmosferu u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ i širilo se ozračje ljubavi i sreće među korisnicima.
Naši korisnici su zadovoljno napuštali Udrugu s punim torbama, s velikim slatkim osmijehom i punim želucima.
Pozivamo naše korisnike koji nisu uspjeli podići ove vrijedne donacije da mogu doći i sutra 28.08.2019. od 10:00 do 12:00 sati, odnosno dok zalihe traju.
Zahvaljujemo se našim donatorima na pokazanom suosjećanju prema obiteljima u socijalnoj potrebi, jer tko ima ljubavi u sebi uvijek ima nešto i za darivati.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 27.08.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak