VELIKA PODJELA DONACIJA OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI POVODOM OBILJEŽAVANJA MEĐUNARODNOG DANA ŽENA

Danas u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ obilježili smo Međunarodni dan žena 8. ožujak kao simbol ženske borbe za ravnopravnost, ali na žalost diskriminacija i neravnopravnost nad ženama i dalje postoji na području rada i zapošljavanja.
Živimo u teškim vremenima, obitelji si ne mogu pružiti dostojan život. Današnji svijet sve je dalje od toga da u njemu makar približno budu jednaki svi građani u dostojanstvu. Jedino smo mjesto u Gradu Osijeku gdje se na jednom mjestu javno okupi svakog mjeseca preko tisuće i tisuće ljudi.
Treba preživjeti i ne stidjeti se prehraniti svoju obitelj uz pomoć drugih.
Već u ranim jutarnjim satima prema humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ slijevala se kolona korisnika obitelji u socijalnoj potrebi i ubrzo se stvorio poveći red oko 500-tinjak korisnika obitelji u socijalnoj potrebi, invalida, trudnica, umirovljenika i oko 100-tinjak dječice „Rijeke ljubavi“.
Naši dragi korisnici strpljivo su čekali na podjelu donacije našeg izuzetno dragog donatora koji nas nikada ne zaboravlja Dukat mliječne industrije Zagreb i ostalih prehrambenih proizvoda, a dječica su se radovala jogurtima, igračkama, čokoladama i ostalim iznenađenjima.
Veliku radost i doprinos dali su pekarnica Lipa i Mlinar d.d. koji su donirali pekarske proizvode od jučer kako bi obradovali djecu i korisnike obitelji u socijalnoj potrebi.
Nakon podjele svi su sretni, radosni i sa punim torbama napustili humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ znajući da su zbrinuti za današnji ručak.
Nadamo se da smo zajedno sa našim dragim donatorima bar na kratko potaknuli naše obitelji u socijalnoj potrebi da zaborave na krizu i vrijeme u kojem se nalaze i da su spoznali da nisu zaboravljeni i da su voljeni.
Sretan Međunarodni dan žena svim sugrađankama želi humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju.

U Osijeku, 08.03.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak