VELIKA PODJELA DONACIJE DUKAT MLIJEČNE INDUSTRIJE ZAGREB I DONACIJE EKO POVRĆA IZ PETRIJEVACA UKOMPONIRANA U PODJELU OBITELJSKOG „JUTARNJEG DORUČKA“

Čuda i lijepa humanitarna događanja svakodnevno se dešavaju u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ na radost naših korisnika obitelji u socijalnoj potrebi, a naročito naše dječice.
Već u ranim jutarnjim satima slila se rijeka naših korisnika preko 120 obitelji u socijalnoj potrebi (preko 360 članova) željno iščekujući podjelu obiteljskog „jutarnjeg doručka“.
Bilo je tu majki , trudnica, invalida , mladih i starih , a svi su s radošću čekali na podjelu „jutarnjeg doručka“ i donacije naših dragih donatora koja je protekla u veselju poštujući socijalnu distancu.
Danas je bio radostan i veseljem ispunjen dan jer smo dijelili jutarnji doručak koji je obogaćen donacijom Dukat mliječne industrije Zagreb i donacijom našeg anonimnog donatora iz Petrijevaca.
Majke su sretne i zadovoljne napuštale Udrugu jer su osigurane za nekoliko dana s doručkom za svoje obitelji.
Neizmjerno smo zahvalni našim dragim donatorima:
– anonimnom donatoru iz Petrijevaca
– Dukat mliječnoj industriji Zagreb proglašenom naj-donatorom u Republici Hrvatskoj
– Konzumu plus d.d. sa svojih 9 poslovnica
– SPAR Hrvatska koji nam svakodnevno donira svježi, mirisni kruh i krušne pripravke
Od srca se zahvaljujemo našim donatorima na pokazanom suosjećanju prema obiteljima u socijalnoj potrebi, jer tko ima ljubavi u sebi uvijek ima nešto i za darivati.
Ljubav, vjera, nada postoji jer naši izuzetno dragi donatori imaju veliko plemenito srce koje kuca za korisnike „Rijeke ljubavi“ i pokazuju kako obitelji u socijalnoj potrebi nisu zaboravljene i da su voljene.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju
U Osijeku, 08.10.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak