VELIKA PODJELA DONACIJE DUKAT MLIJEČNE INDUSTRIJE ZAGREB I SANA DELIKATESE IZ KOPRIVNICE

I danas u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ je radno iako je vikend, subota, mnogi odmaraju, ali za nas bez obzira na hladnoću je radni dan.
Radosna vijest proširila se brzinom zvuka našim lijepim Gradom i već u jutarnjim satima stvorio se poveći red obitelji u socijalnoj potrebi, slijevala se kolona majki s djecom, trudnice, umirovljenici, invalidi bez obzira na minus i hladnoću koja prodire do kosti stisnulo se oko 300 korisnika i oko 50 djece koji su strpljivo čekali na podjelu donacije našeg dragog donatora Dukat mliječne industrije Zagreb koju obožavaju i stari i mladi.
Danas smo dijelili tekući jogurt od 1,5 litre donaciju Dukata mliječne industrije Zagreb koji nas nikada ne zaboravlja i donaciju Sana delikates d.o.o. iz Koprivnice njihove zdrave delikatese koji spajaju mediteransku kuhinju i okuse začina iz raznih dijelova svijeta.
Udruga je dodala još prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština, a djecu smo obradovali slatkišima i svi su zadovoljni kako majke tako i dječica napustili Udrugu.
Neizmjerno smo ponosni i sretni što smo usrećili bar dio korisnika i dali im doznanje da su voljeni i nisu zaboravljeni, a to je Udruzi temelj humanitarnog rada.

Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 12.01.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak