VELIKA PODJELA DONACIJE DUKATA I PEKARE LIPA

U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ stalno se nešto novo događa, nešto novo zbiva, da životne tužne brige svima ublaži svoj veliki doprinos dao je Dukat mliječna industrija Zagreb koji nas nikada ne zaboravlja sa donacijom 164 kg President salakis sira. Ova donacija će uveliko poboljšati kvalitetu života obiteljima u socijalnoj potrebi i unijeti radost u njihove domove.
To nije sve pekara Lipa, Divaltova ulica donirala nam je veću količinu pekarskih proizvoda od kifli, pereca, slanaca, kruha čemu su se korisnici obradovali, a dječica odmah i konzumirala.
Želimo naglasiti kao i uvijek Udruga je dodala neke prehrambene proizvode , a svakako mlijeko što je velika potreba za obitelji u socijalnoj potrebi.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ nikada ne zaboravlja najdraže naše mališane kojima smo priredili košaru slatkiša, a marljive ručice mališana uzimale su slatke proizvode i košara je začas ispražnjena.
Sretni smo jer naši korisnici odlaze nasmijani, a majke radosne jer za ovaj dan i slijedećih dana imati će osiguran ručak.
Hvala našim dragim donatorima Dukat mliječnoj industriji Zagreb i pekari Lipa uz želju da ostvare dobre poslovne rezultate jer ruka koja daruje može mijenjati svijet na bolje.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 01.02.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak