VELIKA PODJELA DONACIJE NAŠIH IZUZETNO DRAGIH DONATORA

Danas je bila velika i radosna podjela jer smo usporedo sa podjelom „paketa života“ dijelili i donacije naših dragih donatora koji pokazuju veliko plemenito srca i u vrijeme korizme odriču se od sebe kako bi usrećili obitelji u socijalnoj potrebi.
Dukat mliječna industrija Zagreb koja nas nikada ne zaboravlja donirala nam je široku lepezu mliječnih proizvoda, Meggle Hrvatska iz srca Slavonije donirala nam je mliječne proizvode, a Sana delikatesse iz Koprivnice proizvode iz svog asortimana.
Bila je to velika, radosna i vesela podjela kojoj su se najviše razveselili naši mališani koji su odmah i degustirali proizvode naših donatora.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ uvijek nastoji pomoći udrugama koje su u potrebi tako da smo dio donacije podijelili Udruzi gluhih i nagluhih OBŽ, Udruzi slijepih, Udruga za promicanje inkluzije i drugima.
Našim dragim donatorima zahvaljujemo od srca u ime 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi i preko 600 djece „Rijeke ljubavi“ i želimo im obilje Božjeg blagoslova da ostvare dobre poslovne rezultate.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 26.03.219. Predsjednica udruge: Štefica Čučak