VELIKA PODJELA GRAHA ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Grah pripreman sa ljubavlju priveden je kraju na radost obitelji u socijalnoj potrebi i humanitarne udruge „Rijeke ljubavi“. Mirisao je danas cijeli naš lijepi Grad po izuzetno kvalitetnom i najboljem grahu u povijesti.

Već u jutarnjim satima slijevala se kolona naših građana s torbama, loncima, posuđem i ubrzo se stvorio poveći red čekajući tako željeni grah kuhan sa ljubavlju.

Naši vjerni izuzetno dragi dobročinitelji OPG Turalija „Valpovački kotlić“, gospodin Željko Turalija i Mario Zečević dali su sve od sebe da obraduju i nahrane obitelji u socijalnoj potrebi.
Naši korisnici konzumirali su tvrdimo najbolji grah do sada viđen, kušan i ručan.

Nije to sve, uz grah naše obitelji u socijalnoj potrebi dobili su današnju donaciju našeg volontera crveni luk, anonimni donatori darovali su svježu sočnu rajčicu i za desert svježe trešnje danas ubrane, a kao i uvijek Udruga je dječicu darivala sa čokoladama.
Možemo naglasiti da je 240 porcija graha podijeljeno u roku dva sata i majke su sretne, zadovoljne i zbrinute za današnji ručak napustile Udrugu.

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ želi svima dobar tek i zahvalni smo dragim donatorima što su omogućili da majke imaju bogati ručak, a za njihov veliki trud Udruga im je uručila zahvalnice

U Osijeku, 24.05.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak