VELIKA PODJELA LIMUNA I OSTALIH PREHRAMBENIH PROIZVODA OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI

Prekrasna čuda događaju se u našoj humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“.
Baš u doba kada gripa hara našim Gradom, stigla je velika vrijedna donacija sočnih svježih limuna od naših dragih prijatelja, velikih humanista Gradskog društva crvenog križa Zagreb, ravnatelja gospodina Petra Penava i gospodina Duška Godića koji nas nikad ne zaboravljaju i s velikom ljubavlju i veseljem pomažu našoj Udruzi.
Da bi radost bila potpuna uključio se i ravnatelj Crvenog križa Osijek, Denis Ćosić, koji je svojim kombijem preuzeo dio donacije.
Bilo je to urnebesno veselje i zabava za sve naše korisnike, posebice dječicu, jer smo presretni što smo u ovo doba viroza uspjeli sa obiljem voća opskrbiti obitelji u socijalnoj potrebi.
Današnja podjela izazvala je veliku radost, veselje i sreću kod naših obitelji u socijalnoj potrebi, emocije su preplavile, bilo je suza radosnica, a pogotovo su zasjala radosna lica naše djece.
U akciju se uključio i dragi nam donator Agristar iz Višnjevca sa donacijom zimskog čaja, a Udruga je dodala i kilogram šećera za svaku obitelj u socijalnoj potrebi kako bi majke mogle pripremiti „vitaminske bombe“ i eliminirali gripozu.
To još nije sve, sva naša djeca dobila su paketiće našeg dragog anonimnog donatora gospodina E.K. iz Zagreba koji svaki mjesec šalje donacije prehrambenih proizvoda u vrijednosti od 6.000 kuna.
Uz prehrambene proizvode ovoga puta naš dragi donator šalje nam 100 kg naranči, 100 kg jabuka, 330 hrenovki i 100 komada čokolada što je izazvalo urnebesno veselje, kako kod djece, tako i kod roditelja koji su punih torbi i ozarenih lica napuštali našu Udrugu.
Dio hrenovki koje je naš anonimni donator poslao biti će podijeljen našoj najmlađoj populaciji na sljedećoj podjeli „paketa života“.
Želimo naglasiti kao i uvijek humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” dio svoje donacije podjeli udrugama koje su u socijalnoj potrebi o kojima često skrbi Udruga gluhih i nagluhih, Udruga slijepih, Udruga moje dijete i Sigurna kuća.
Od srca se zahvaljujemo našim nesebičnim donatorima što su otvorili srce i pomogli potrebitima da prebrode još jedan dan sa spoznajom da nisu sami i da je pokraj njih netko tko sve to gleda i daje sve od sebe da im poboljša kvalitetu života.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku,29.01.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak