VELIKA PODJELA NAŠIH DONATORA PLEMENITOG SRCA OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI

Danas 25.09.2019. je posebno radostan i veseo dan, ispunjen dječijim veseljem jer smo dijelili donaciju našeg dragog donatora velikog plemenitog srca koji nas nikada ne zaboravlja “naj-donator” Dukat mliječne industrije Zagreb sa 1720 komada tekućih jogurta.
Ali to nije sve kako smo jučer dobili donaciju čipsa našeg donatora koji već dugi niz godina brine o našim korisnicima tvrtke Kanaan iz Donjeg Miholjca urnebesnom veselju nije bilo kraja jer svi obožavaju svježi i hrskavi čips. Našem dragom donatoru tvrtki Kanaan iz Donjeg Miholjca HGK Županijska komora Osijek dodijelila je plaketu „Zlatna kuna“ kao najuspješnijoj tvrtki za poslovanje u prošloj godini.
Stigla nam je i donacija 1623 komada Chia jogurta raznih okusa od Meggle Hrvatska iz srca Slavonije koji nesebično pokazuje ljubav prema obiteljima u socijalnoj potrebi.
Humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” pobrinula se je i za Udruge koje su u potrebi, a to su Udruga gluhih i nagluhih OBŽ, Udruga slijepih, Udruga Novi dan i Centar za inkluziju.
Već u jutarnjim satima skupilo se oko 250 obitelji u socijalnoj potrebi i 100 djece, majke s djecom, trudnice, invalidi, umirovljenici željno očekujući podjelu naših dragih donatora.
Dvorište udruge i Strossmayerova ulica bili su ispunjeni radosnom cikom dječice koja su odmah i degustirala proizvode naših donatora.
Slike veselja i radosti mališana najveći su nam poticaj za daljnji rad kako bi poboljšali kvalitetu života , vratili osmjeh na dječja lica i obrisali koju suzu.
Neizmjerno smo zahvalni svim našim donatorima koji unose veselje u mnoge siromašne domove i vraćaju nadu za bolji život svakom korisniku obitelji u socijalnoj potrebi, da znaju da nisu zaboravljeni i da su voljeni.
Veseli nas što se povezujemo u jednan humanitarno-dobrotvorni lanac i što se hrana pred istekom roka pomalo donira potrebitima, jer samo tako možemo napraviti čuda i nahraniti gladne.
Vaša “Rijeka ljubavi” s ljubavlju

U Osijeku, 26.09.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak