VELIKA PODJELA PAKETA ŽIVOTA ZA 3500 ČLANOVA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI POVODOM SVJETSKOG DANA SOCIJALNE PRAVDE 20. VELJAČE

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ povodom obilježavanja 20. veljače Svjetskog dana socijalne pravde posvetila je svojim korisnicima i dala sve od sebe kako bi obradovala 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi sa podjelom paketa života. Ovi paketi života sadržavaju iz projekta OP FEAD faza 2 „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći“ 15 proizvoda, a Udruga je zahvaljujući donacijama naših dobročinitelja koji su otvorili svoja srca i povezali se u humanitarni lanac dobrote dodala još 6 proizvoda tako da su naši korisnici dobili 21 proizvod vrijedan oko 275,00 kn.

Na žalost projekt ističe 19. travnja, redovi su sve duži i duži pred humanitarnom udrugom „Rijeka ljubavi“, donacije slabije stižu, a tužno je što se hrana i dalje baca. Vjerujemo da će Ministarstvo poljoprivrede okončati i ograničiti bacanje hrane vezano za Studiju izvodljivosti osnivanja Banke hrane u Hrvatskoj. Za humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ dani kada ide podjela su najsretniji jer obitelji zadovoljno i sretno napuštaju Udrugu. Veliko veselje svaki mjesec izazove podjela hrenovki i čokolada koje stižu od našeg izuzetno dragog donatora E.K. iz Zagreba što usrećuje dječicu „Rijeke ljubavi“. To nije sve veselja je bilo još jer naš mali frizerski salon i dalje punom parom radi. Naša donatorica frizerka gospođa Mirela sa radošću pruža svoje usluge kako bi mališani uljepšani i sa prelijepim frizurama sa osmjehom na licu napustili Udrugu zajedno sa svojim majkama.
Slike govore više od svih riječi.
Napominjemo da paralelno vozimo “paketi života“ našim starim, bolesnim i nepokretnim korisnicima.
Želimo naglasiti da će humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ dijeliti pakete svojim korisnicima svaki dan zaključno do 05.03. 2019.

Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 20.02.2019. Predsjednica udruge: Štefica Čučak