VELIKA PODJELA PIZZA OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI

Danas veliki događaj u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“, urnebes do neba, a veselja i radosti nema kraja jer obilježavamo „Pizza-dan“ zahvaljujući našim dragim prijateljima iz GDCK Zagreb koji su nam po drugi puta donirali pizze.
Svu ovu radost i ljepotu upriličio je Velpro-centar koji je dovezao donaciju u naš lijepi i voljeni Grad na radost naših obitelji u socijalnoj potrebi na čemu im se od srca zahvaljujemo.
Već u ranim jutarnjim satima bez obzira na hladnoću stvorio se poveći red majki s dječicom, trudnice, umirovljenici, invalidi i svi ostali korisnici željno očekujući svoju pizzu koja izaziva veliko veselje kako kod starije populacije, tako još veće veselje i radost kod naše dječice „Rijeke ljubavi“.
Pizze su ukomponirane u podjelu obiteljskog „jutarnjeg doručka“ gdje je bilo svega od široke lepeze mlijeka, sira, salama, kobasica, pudinga, krušnih proizvoda i dajemo sve od sebe da poboljšamo kvalitetu života obiteljima u socijalnoj potrebi.
Velika hvala našim dragim prijateljima dobročiniteljima što su omogućili našim obiteljima u socijalnoj potrebi da opet imaju „Pizza-dan“ i da znaju da nisu zaboravljeni i da su voljeni.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 16.01.2020..
Predsjednica udruge: Štefica Čučak