VELIKA PODJELA PIZZA OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI

Danas u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ već u ranim jutarnjim satima bez obzira na hladnoću stvorio se poveći red majki s dječicom, trudnice, umirovljenici, invalidi i svi ostali korisnici željno očekujući svoju pizzu, koja je podijeljena s puno ljubavi.
Svaki član obitelji dobio je po jednu pizzu i na veliku radost danas svi imaju siguran ručak, a najveća radost bila je kod naše dječice koja su s urnebesnim veseljem prihvaćali pizze u zagrljaj.
Pizze su ukomponirane u podjelu obiteljskog „jutarnjeg doručka“ gdje je bilo svega od široke lepeze mlijeka, mesnih i krušnih proizvoda i dajemo sve od sebe da poboljšamo kvalitetu života obiteljima u socijalnoj potrebi.
Naravno humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ uvijek misli i na ostale Udruge koje su u potrebi tako da smo obradovali sa pizzama: Udrugu slijepih OBŽ, Udrugu gluhih i nagluhih, Centar za inkluziju, Sigurnu kuću, Udrugu Ja kao i Ti, Socijalnu poslugu Vukovar i ostale.
Želimo naglasiti da je podjela tekla u izuzetnom miru i s ljubavlju zahvaljujući nazočnosti naše policije koja je osigurala red, mir i dostojanstvenu podjelu.
Zahvaljujemo djelatnicima policije na strpljivosti, ležernosti i suosjećaju prema obiteljima u socijalnoj potrebi.

U Osijeku, 06.11.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak