VELIKA PODJELA POVODOM OBILJEŽAVANJA MEĐUNARODNOG DANA ŽENA

Danas je dan veselja, radosti, ljubavi i pjesme koja se slila u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ na veliku radost naših korisnica, a i vrijeme nam je išlo u prilog uljepšavajući obilježavanje Međunarodnog dana žena.
Već u ranim jutarnjim satima formirao se poveći red naših korisnica iz obitelji u socijalnoj potrebi oko 150 i 50 dječice kako bi s radošću obilježile za žene vrlo, vrlo važan i sretan dan, pa makar to bio samo jedan dan.
S ponosom možemo reći da je po prvi puta humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ na svečan način uz veliku radost, pjesmu i ples obilježila Dan žena, a tome su uveliko doprinijeli „Veseli bećari“ iz Josipovca koji su dali sve od sebe da obogate, oplemene ovaj dan.
Udruga je pripremila zahvaljujući našim izuzetno dragim donatorima svim bakama, majkama, suprugama, sestrama, kćerkama, prijateljicama radost jer su uz obilat i bogat jutarnji doručak sve prisutne žene na dar dobile kavu, čokoladu, sokove, čips, svježe i mirisne krafne , a za kraj svaka po jedan cvijet.
Uz osmijehe na licu rado su primale teglicu s cvijećem jer mnoge nikada nisu dobile takav dar pažnje.
Ovo je bio dan za pamćenje i bilo je tu i pokoja suza, ali suza radosnica.
Želimo naglasiti ovo je korizmeno vrijeme kada svećenici pozivaju vjernike na molitvu, post, činjenje milosrdnih djela pa molimo vjernike i sve ostale neka otvore svoja srca, šire ljubav u svom okruženju u nadi za bolje sutra, jer nije poanta u odricanju nego u davanju, pa pomozimo obiteljima u socijalnoj potrebi.
Žene imate snagu i mudrost podnositi teškoće, skrivati životne udarce, znate što je sreća i dajete sve za obitelj i ljubav. Zato ne zaboravite koliko vrijedite i sretan Vam DAN ŽENA!

U Osijeku, 07.03.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak