VELIKA PODJELA ŠIROKE LEPEZE ČOKOLADNIH I PREHRAMBENIH PROIZVODA DJECI IZ OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Danas 16.06.2018. najljepši, najradosniji i najslađi dan u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ kako za udrugu tako i za obitelji u socijalnoj potrebi, a naročito za naše najmlađe korisnike .
Uloženo je puno topline, humanosti i ljudskosti kako bi napravili dječje pakete i proslavili „Dan dječje radosti“.
Obradovali smo naše najmlađe korisnike obitelji u socijalnoj potrebi zahvaljujući dragim donatorima:

– Muller poslovnica Avenue mall 4966, poslovnica Portanova 4978, poslovnica Trg Ante Starčevića bb 5065 sa vrlo bogatom donacijom čokoladnih deserta
– Kanaan d.o.o. iz Donjeg Miholjca sa velikom donacijom čipsa koju naša djeca obožavaju
– naš predragi stalni donator iz Zagreba E.K. koji brine svaki mjesec i uveseljava našu dječicu sa hrenovkama
– Hrvatski Crveni križ Slatina sa donacijom igračaka

i svim ostalim građanima koji su se odrekli od sebe da bi pomogli i razveselili djecu iz obitelji u socijalnoj potrebi.
Dvorište humanitarne udruge „Rijeke ljubavi“ već u ranim jutarnjim satima bilo je prepuno razdragane dječice koja su sa nestrpljenjem i ushićenjem čekala svoje slatke paketiće.
Za vrijeme podjele prisutnu djecu i njihove roditelje zabavljala je plesna grupa Shine pod vodstvom gospođe Mire Sekereš i mladi Dominik Krčelić koji je svirao na tamburi.
Naša draga gošća koja uvijek pokazuje svoju spremnost za humani rad glumica gospođa Mira Perić zabavljala je prisutnu dječicu i sudjelovala u podjeli paketa na čemu joj od srca hvala.
Da bi radost bila još veća pobrinula se pekara Mlinar d.d. sa donacijom 200 komada svježih toplih piroški sa hrenovkama.
Naši mališani razdragano su u rukama držali svoje piroške i slatke paketiće i sretni, zadovoljni uz široki osmjeh u pratnji roditelja napustili humanitarnu udrugu „Rijeku ljubavi“.
Dragi donatori koji ste u najtežim trenutcima pružili pomoć obiteljima u socijalnoj potrebi neka Vas dragi Bog blagoslovi.

U Osijeku, 16.06.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak