VELIKA PODJELA ŠIROKE LEPEZE PREHRAMBENIH PROIZVODA DONACIJA KONZUMA

Nakon dugog niza godina rada (2013.) sunce je počelo obasjavati Vašu „Rijeku ljubavi“ s ljubavlju.
Konačno se nazire početak donacija hrane pred istekom roka, a tu radost upriličio je naš izuzetno dragi donator Konzum koji ulaže puno truda da osigura hranu pred istekom roka kako bi bilo što manje gladnih u našem gradu i da se smanje dugi redovi pred „Rijekom ljubavi“.
Želimo istaknuti da lanac dobrote , humanosti i plemenitosti širi svoja vrata i srce , prvi ga je otvorio SPAR Hrvatska koji svakodnevno donira putem aplikacije Banka hrane kruh, a sada kao probni projekt prošli tjedan uključio se i Konzum.
Danas 16.09.2019. stigla nam je veća količina prehrambenih proizvoda od našeg donatora Konzuma tako da smo obradovali oko 80 djece i oko 200 korisnika , odnosno poveći red obitelji u socijalnoj potrebi koji su željno iščekivali podjelu donacije.
Bilo je tu radosti, veselja, sreće i pokoja suza radosnica i ne možemo iskazati prave riječi koliko su poboljšali kvalitetu života naših korisnika.
Svi su radosni, nasmijanih lica napuštali Udrugu, jer mnogi od njih nisu nikada okusili mortadelu, slaninu, razne vrste sireva već su ih samo mogli gledati u izlozima i na štandovima robnih kuća.
Duboko smo ganuti jer su Konzum i naši dragi građani s područja JUG2 sakupili tri velike kutije i odrekli se od sebe kako bi pomogli obiteljima u socijalnoj potrebi. Hvala dragi Jugovci „ljubav se ljubavlju vraća“.
Veliko hvala našem dragom donatoru Konzumu što s riječi prelazi na djela i uveliko daje svoj doprinos za bolji život svih naših korisnika obitelji u socijalnoj potrebi, pa i dječice, jer ruka koja daruje može promijeniti svijet na bolje pa učinimo to zajedno.
Molimo i ostale trgovačke lance da slijede primjer našeg dragog SPAR Hrvatska i Konzuma, jer gladne ne treba tješiti već ih nahraniti.

U Osijeku 16.09.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak