VELIKA PODJELA ŠIROKE LEPEZE PREHRAMBENIH PROIZVODA DONACIJE NAŠIH DRAGIH I PLEMENITIH DONATORA

Danas u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ veselje do nema jer samo nebo nam je granica. Velika radost za obitelji u socijalnoj potrebi, nešto novo izuzetno zdravo stiglo je od našeg donatora Sane delikatese iz Koprivnice.
Na svježi i mirisni kruh koji je donacija našeg donatora SPAR Hrvatska namazali smo donaciju Sane delikatese d.o.o. namaz od patlidžana i izazvali urnebesno veselje i radost među roditelje, invalide, trudnice, a naročito dječicu koja su s radošću odmah degustirala nešto zdravo i novo.
Naš dragi donator OPG – EKO Pavičić iz Petrijevaca unio je ponovno veliku radost i izuzetno obradovao djecu sa donacijom šljiva i produžujemo „knedl dan“ koji će sutra biti na jelovniku u svim obiteljima u socijalnoj potrebi.
Slatke, sočne i svježe ubrane šljive odmah su konzumirali stari , mladi i dječica „Rijeke ljubavi“.
Oduševljenje i divljenje izazvala je podjela zimnice u koju je OPG -EKO Pavičić uložio nesebičan trud, veliku ljubav i donirao obiteljima u socijalnoj potrebi. Bilo je tu svega od cikle, paprike, miješane salate, ajvara i ostaloga.
Iznenađenju nikada kraja u „Rijeci ljubavi“ jer dijelila se i donacija široke lepeze prehrambenih proizvoda anonimnog donatora od šunke, jogurta, mlijeka, sira, namaza i ostaloga.
Što više reći, slika govori više od tisuću riječi.
Zahvaljujemo se našim dragim donatorima od srca jer prelaze s riječi na djela i toplo se nadamo da će i drugi slijediti njihov primjer.
Pozivamo i molimo Vas da zajedničkim snagama nahranimo gladne, jer vjera bez djela mrtva je u sebi.

U Osijeku, 12.09.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak