VELIKA PODJELA USKRSNIH PAKETA ZA DJECU „RIJEKE LJUBAVI“

Radosni smo jer ćemo i ovaj Uskrs uspjeti obradovati djecu „Rijeke ljubavi“ prigodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa.
Na veliko veselje naše dječice podjela će se održati 17.04.2019. (srijeda) u prostorijama Gradske četvrti Gornji Grad, Trg Lava Mirskog 1, s početkom u 12:00 sati.
Paketi su djelomično osigurani iz projekta OP FEAD „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći“ i naših dragih donatora koji su u ove korizmene dane otvorili svoja srca i odrekli se od sebe kako bi slano-slatki paketi na veliku radost naše dječice imali vrijednost 150,00 kn.
Prigodom podjele Uskršnjih paketa za djecu iz obitelji u socijalnoj potrebi nazočni će biti ravnatelj Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske gospodina Stjepana Ribića kojemu smo neizmjerno zahvalni jer vjerno prati rad naše Udruge i svestrano joj pruža pomoć u izradi i realizaciji projekata, projekt menađer gospodin Toni Žufić i Ivona Mendeš Levak, ispred Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb OBŽ gospođa Adriana Livada i mnogi drugi uvaženi gosti.
U tijeku podjele po protokolu očekujemo da nam se pridruže naš župan gospodin Ivan Anušić i drage gošće iz Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku državna tajnica gospođa Margareta Mađerić i pomoćnica ministrice gospođa Nada Zrinušić.
Vrh veselja i radosti za naše mališane donijeti će plesna skupina Dance studio Shine koja će izvesti prigodan program sa koreografijama voditeljice Mire Sekereš, a doći će nam i mali vrtićarci iz dječjeg vrtića Grlica iz Bilja sa prikladnom donacijom i priključit će se plesnoj skupini Shine.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ uspjela je ostvariti svoju misiju da se svi zajedno povežemo u humanitarni lanac kako bi oni koji daruju i oni koji primaju osjetili radost Uskrsnog jutra u svojim srcima.
Radujemo se Vašem dolasku Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju.

U Osijeku, 12.04.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak