VELIKI I RADOSTAN DAN U „RIJECI LJUBAVI“

Na veliku radost danas je jedan od izuzetno radosnih dana i pored siromaštva koje nas okružuje humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ uz velike napore, ljubav i odricanje uspjela je i ovaj mjesec složiti slatko-slane paketiće za mališane „Rijeke ljubavi“, a isto tako 800 „paketa života“ za obitelji u socijalnoj potrebi odnosno 2400 članova.
Danas je bio prvi dan podjele i već u jutarnjim satima stvorio se poveći red majki s djecom, trudnica, invalida, a najviše umirovljenika koji su strpljivo čekali na podjelu „paketa života“ oko 200 obitelji u socijalnoj potrebi i 100 dječice sa željom da što prije prime svoj slatko- slani paket.
Slatko-slani paketići sadržavali su čokolade, kekse, čips, razne grickalice, hrenovke i mandarine što je izazvalo neopisivu radost i osmjehe kod naše najmlađe populacije.
Dječica su s radošću zahvaljivala našim dragim dobročiniteljima:
-anonimnom donatoru E.K. iz Zagreba, koji svaki mjesec obraduje dječicu „Rijeke ljubavi“ s hrenovkama, a ovaj mjesec i sa svježim mandarinama
-Dukat mliječnoj industriji Zagreb koja nas nikada ne zaboravlja
-Velpro-centru d.o.o. sa bogatim donacijama
-Konzumu s njegovih 9 poslovnica,
-SPAR-u Hrvatska koji nam redovito putem aplikacije Banka hrane donira svježi i kvalitetni kruh
-Kanaanu iz Donjeg Miholjca čiji čips obožavaju i stari i mladi
-anonimnom donatoru iz J.S iz Josipovca
i svim ostalim dobročiniteljima koji su se uključili u humanitarni lanac dobrote sa željom da obitelji u socijalnoj potrebi osjete da nisu zaboravljeni i da su voljeni.
Pored podjele „paketa života“ vozili smo danas, a nastavljamo i sutra vožnju „paketa života“ našim bolesnim i invalidnim korisnicima u njihove domove.
Ovaj put njihove pakete obogatili smo s mliječnim proizvodima, voćem, kruhom i krušnim pripravcima.
Podjela „paketa života“ se nastavlja i dalje svakog radnog dana od 10:00 do 13:00 sati, dok zalihe traju.
Neizmjerno smo zahvalni djelatnicima policije koji su sa izuzetnom pažnjom vodili brigu da podjela prođe dostojanstveno bez naguravanja.
Pozivamo sve naše drage trgovačke lance, tvrtke s prehrambenim proizvodima i higijenskim potrepštinama da nam doniraju, da se povežu u jedan humanitarni lanac dobrote kako bi poboljšali kvalitetu života svih naših građana.
Ruka koja daruje može promijeniti svijet na bolje, prijeđimo s riječi na djela i zajedničkim snagama pomognimo potrebitima.

U Osijeku, 21.11.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak