VRIJEDNA DONACIJA MEGGLE HRVATSKA D.D. IZ SRCA SLAVONIJE

Veliko iznenađenje i radost za naše korisnike obitelji u socijalnoj potrebi priredila nam je tvrtka Meggle Hrvatska iz srca Slavonije koja kao da čita misli naših dragih korisnika koji si od svojih skromnih socijalnih primanja ne mogu priuštiti mliječne proizvode za svoje obitelji.
Naš izuzetno dragi donator Meggle Hrvatska iz srca Slavonije šalje nam 840 komada voćnih jogurta CHIA jagoda/ananas od 150 g.
Ova hvalevrijedna donacija biti će uključena u sutrašnju podjelu obiteljskog „jutarnjeg doručka“ 03.03.2020.( utorak ) od 11:00 sati u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“, Strossmayerova 68 i dijelit će se dok zalihe traju.
Naši dragi donatori kao što je Meggle Hrvatska iz srca Slavonije odriču se od sebe kako bi obogatili i poboljšali kvalitetu života obiteljima u socijalnoj potrebi i pružili im vjeru, ljubav i nadu za bolje sutra.
Našem dragom donatoru Meggle Hrvatska i svim djelatnicima želimo mir i dobro uz Božji blagoslov, jer ruka koja daruje može promijeniti svijet na bolje, a upravo to pokazuje naš dragi donator koji nas nikada ne zaboravlja.
Presretni smo jer plemenitost, humanost i dobrota se širi i sve više se povezujemo u humanitarni lanac dobrote kako bi poboljšali kvalitetu života obiteljima u socijalnoj potrebi.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 02.03.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak