VRIJEDNA DONACIJA NAŠEG PLEMENITOG DONATORA LIONS CLUB OSIJEK DRAVA

Velike radosne vijesti, predivna čuda događaju se u humanitarnoj udruzi “Rijeka ljubavi” na radost naših korisnika.
Božićni blagdani se približavaju, a u našem lijepom gradu još uvijek ima plemenitih ljudi kod kojih se riječi pretvaraju u djela, jer veliki je broj onih koji žive u siromaštvu i traže pomoć kako bi i njih dotakla čarolija Božića.
Veliku radost i veselje upriličio nam je naš dragi donator LIONS CLUB OSIJEK DRAVA koji nas nikada ne zaboravlja i svojom donacijom od 1000 litara ulja i 2000 kg brašna i 1000 kg šećera obogatit će blagdanski stol obiteljima koje žive u socijalnoj potrebi.
Pomaganjem siromašnima, bolesnima svjedočimo djelima nade kako je “dobro činiti dobro” jer nas ono ispunjava uzajamnom radošću i utječe u more ljubavi našeg humanitarnog zajedništva.
Rijeka ljubavi teče i teče pored Drave – Dunava do kraja svijeta i priča o dobrim ljudima okupljenim oko jednog cilja “pomoći onima kojima je to najpotrebnije”.
Neka dragi Bog blagoslovi humanost i plemenitost našeg dragog donatora Lions Club Osijek Drava uz želju da Božić provedu u miru sa svojim najmilijima, s toplinom u srcu znajući da su usrećili veliki broj siromašnih obitelji.

U Osijeku, 04.12.2020. Predsjednica udruge: Štefica Čučak