VRIJEDNA DONACIJA UKUSNIH, HRSKAVIH I MIRISNIH ČVARAKA MESENE INDUSTRIJE RAVLIĆ

Danas je u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ radno iako je za mnoge dan odmora. Bilo je sreće i veselja napretek pa čak i koja suza radosnica zahvaljujući donaciji koju svi korisnici obožavaju stari, trudnice, invalidi, a naročito dječica „Rijeke ljubavi“.
To urnebesno veselje upriličio je naš plemeniti donator Mesna industrija Ravlić sa 200 kg svježih, hrskavih i mirisnih čvaraka u kojoj su naši djedovi i bake redovito uživali.
Kao što smo obećali donacije koje dolaze taj dan odmah uključujemo u podjelu „paketa života“ što smo naravno i danas učinili.
Naše domaće čvarke ovu izuzetno vrijednu poslasticu dijelit ćemo dok zalihe traju na radost naših korisnika.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ je Mesnoj industriji Ravlić uručila zahvalnicu na iskazanoj empatiji, plemenitosti i nadasve pruženoj pomoći obiteljima koje žive u siromaštvu.
Neizmjerno smo zahvalni našem donatoru Mesnoj industriji Ravlić na nesebičnoj ljubavi prema siromašnim obiteljima, gospodinu Zlatku, Mariu i gospođi Ivani Ravlić kao i svim djelatnicima kojima želimo obilje Božjeg blagoslova i da ostvare što bolje poslovne rezultate.
Zahvaljujući Vama naši mališani uz radosne osmijehe pjevaju: „ Čvarci i kulenove seke bolji su od doktora i apoteke“.
U Osijeku, 26.09.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak