VRIJEDNA DONACIJA ZDENKA d.o.o. IZ VELIKIH ZDENACA


U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ danas je veliki dan iznenađenja, radosti i veselja jer naši dragi donatori velikog i plemenitog srca nas nikada, ama baš nikada ne zaboravljaju.
Već u ranim jutarnjim satima stigao je kamion sa 1200 kg svježeg ukusnog posnog sira koji će biti ukomponiran u podjelu „paketa života“ za mjesec lipanj obiteljima u socijalnoj potrebi.
Zahvaljujemo Vladi Republike Hrvatske i Ministarstvu poljoprivrede koje nam je putem IT sustava uputilo donaciju Zdenka d.o.o. iz Velikih Zdenaca kao mjeru otkupa mliječnih proizvoda za vrijeme epidemije COVID-19.
Ostvarili smo zajedno cilj da se 140 tona hrane u iznosu od 1.022.634,00 kn ne baci, da se smanji otpad i dođe do krajnjih korisnika koji su u socijalnoj potrebi.
Od srca se zahvaljujemo Vladi Republike Hrvatske, Ministarstvu poljoprivrede i svim dragim donatorima što brinu o obiteljima koji žive u siromaštvu, što unose radost i sreću, ispunjavaju domove veseljem jer poboljšavaju kvalitetu života obiteljima u socijalnoj potrebi.
Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjem pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.

U Osijeku, 16.06.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak