VRIJEDNE, BOGATE, HUMANE I RADOSNE DONACIJE U „RIJECI LJUBAVI“

U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ niz predivnih humanih događanja što nas izuzetno raduje, a isto tako i korisnike obitelji u socijalnoj potrebi.
Danas radosna vijest stigla nam je donacija našeg dragog prijatelja GDCK Slatina sa širokom lepezom higijenskih potrepština i neizmjerno smo zahvalni dragom nam prijatelju gospodinu ravnatelju Vlatku Jelinčiću što suosjeća prema obiteljima u socijalnoj potrebi .
Ali to nije, sve naš izuzetno dragi donator koji nas nikada ne zaboravlja Meggle Hrvatska iz srca Slavonije donirao je 2952 komada Chia jogurt raznih okusa jabuka, cimet, lan, jagoda i ananas.
Već u jutarnjim satima stvorio se poveći broj naših korisnika i dječice koja su s radošću odmah konzumirala ukusan, kvalitetan i slatki voćni jogurt.
Udruga je kao i uvijek tu radost podijelila i sa drugim udrugama koje su u potrebi, a to su: Osječki centar za inkluziju, Udruga gluhih i nagluhih, Udruga slijepih OBŽ, Udruga Novi dan i Udruga Ivan Štark.
Zahvaljujemo našem dragom donatoru Meggle Hrvatska iz srca Slavonije što šire radost i unose veselje u mnoge obitelji u socijalnoj potrebi sa svojim osvježenjima koje vole stari, invalidi, bolesni, a pogotovo naša najmlađa populacija.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 22.10.2019. Predsjednica udruge: Štefica Čučak