VRLO VRIJEDNA DONACIJA TVRTKE „ŽITO“ D.O.O.

No photo description available.

Vrijeme u kojem trenutačno živimo prepuno teške materijalne depresije koja se uvukla u domove korisnika obitelji u socijalnoj potrebi, svijetle zrake stižu nam iz tvrtke „Žito“ .
U našem Gradu još plemenitih i humanih ljudi ima kod njih se riječi pretvaraju u djela, jer bogata je ona ruka koja nesebično daruje.
Želimo naglasiti da smo presretni što u svom lijepom Gradu imamo tvrtku „Žito“ d.o.o. koja odričući se od sebe već godinama pomaže obitelji u socijalnoj potrebi.
Već dugi niz godina ova tvrtka se ne zaustavlja i surađuje s našom humanitarnom udrugom „Rijeka ljubavi“, a to čini i sad kad je najpotrebnije.
Danas već u ranim jutarnjim satima veliku radost i veselje upriličila nam je naša tvrtka „Žito“ sa vrijednom donacijom ulja, brašna i jaja.
Za sve nedaće, tugu, bol i suze krivo je siromaštvo jer veliki je broj onih koji nemaju u odnosu na one koji žive u izobilju.
Kucamo na mnoga vrata ne bi li pronašli pomoć za svoje korisnike, jer Bog nije stvorio siromaštvo ono je posljedica ljudske oholosti i pohlepe. Svim siromašnima treba čestitati, odati im priznanje da uopće uspijevaju živjeti i preživjeti u takvom svijetu u kojem su najčešće svedeni na brojke u statistici.
Neka dragi Bog blagoslovi plemenitost i humanosti svih djelatnika tvrtke „Žito“ d.o.o. kao i izuzetno poštovanog gospodina Marka Pipunića velikog humanista koji ne priča u prazno već s riječi prelazi na djela.
Rijeka ljubavi teče i teče pored Drave i Dunava do kraja svijeta priča o dobrim ljudima, tvrtkama okupljenim oko jednog jedinog cilja „pomoći onima kojima je to najpotrebnije“.

U Osijeku, 19.03.2021.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak

No photo description available.