ZADNJA PODJELA „PAKETA ŽIVOTA“ ZA 940 OBITELJI / ZA 3500 ČLANOVA OBITELJI / U SOCIJALNOJ POTREBI ZA MJESEC RUJAN

Temeljem projekta „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka“ pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane ili osnovne materijalne pomoći za razdoblje 2014 – 2020 ( OP FEAD ) humanitarna udruga Rijeka ljubavi od 11.09. do 30.09.2017. izvršiti će zadnju mjesečnu podjelu “paketa života“ ( za mjesec rujan /2017 ) u realizaciji Projekta Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a u suradnji s Upravnim odjelom za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Osijeka i Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje.
Pozivamo sve naše korisnike da će podjela „paketa života“ trajati od 11.09.2017. – 30.09.2017.
Svakog mjeseca pa tako i ovog podjelom paketa života uveseljavamo brojna lica djece, starih, socijalno ugroženih i nemoćnih.
Ovo je bio naporan i izuzetno težak dan jer paralelno stizalo je 20 tona hrane .
Paketi života su vrlo bogati i ovaj mjesec su dopunjeni sa svježim povrćem (krumpir), a isti sadržava donaciju anonimnog donatora iz Zagreba , donacija Županije obogaćenu toalet papirom koju dobiva 500 obitelji odnosno dok zalihe traju, i donaciju našeg dragog donatora plemenitog srca koji nas nikada ne zaboravlja Dukat mliječne industrije Zagreb koji je donirao 620 kutija Mascarpone sira.
Misija udruge je ispunjena, gladni su nahranjeni, jer svaki mjesec više od 3500 građana odlazi zadovoljno iz naše udruge, ali nažalost veliki broj obitelji i dalje je u potrebi. Možda nismo uspjeli izbrisati sve nedaće i svaki tužan pogled , ali ono čemu težimo i uspjevamo izmamiti osmijeh na preko 3500 lica svaki mjesec, umanjiti brigu za poneki obrok na obiteljskom stolu i pokazati onima koji su sami, bolesni da nisu zaboravljeni. Naša Udruga je ponosna na svako dobro djelo, na svaki osmjeh djeteta, nemoćnih, socijalno ugroženih koji svoju utjehu i spas nalaze na našim vratima.
Zahvaljujemo našem Ministarstvu za demografiju, obitelj,mlade i socijalnu politiku, Europskom socijalnom fondu, Vladi RH, jer naša Udruga uspjela je ostvariti svoju misiju i san GLADNE NAHRANITI.
Osijek, 11.09.2017. Predsjednica Udruge:
Štefica Čučak