Zatvorena socijalna samoposluga sa odjevnim predmetima

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ obavještava sve korisnike socijalne samoposluge sa odjevnim predmetima na Vijencu Ivana Meštrovića broj 50 da je prestala sa radom zaključno sa 29.veljače 2016 god. Na našu veliku žalost nismo uspjeli pronaći adekvatan prostor gdje bi vrijednu donaciju Vlade Republike Hrvatske Povjerenstvo za besplatnu dodjelu strane robe – Carinski ured Osijek mogli složiti i organizirati modnu reviju sa naglaskom na humanost,ta se želja nije ostvarila.

Svu rabljenu robu donirali smo humanitarnoj udruzi Sv. Vinko Paulski u Bilju, i koristili svoj vlastiti prijevoz, za nas je to nemoguća misija.
Udruga je korisnicima socijalnih iskaznica ponudila novu robu što je najviše obradovalo najmlađu populaciju,koji su odmah odjenuli nove komade odjeće i s radošću pokazivali posjetiteljima i medijima –pravi mali manekeni. Preko 400 korisnika našlo je nešto novo za sebe i sa osmjehom na licu napuštali zadnji put“ naš ponos“ socijalnu poslugu sa odjećom i obućom, ali ostaje upit naši građana gdje sa rabljenom odjećom?