HUMANITARNA POSJETA RIJEKE LJUBAVI NAŠOJ SUGRAĐANKI KOJA ŽIVI U NEHUMANIM, NELJUDSKIM UVJETIMA

Humanitarna udruga Rijeka ljubavi poziva Vas na humanitarnu akciju koju ćemo upriličiti posjetom našoj sugrađanki Đurđici Murić, starici koja živi u nehumanim , neljudskim uvjetima u Bistričkoj ulici, br. 34 u naselju Filipovica, Zap. predgrađe, Osijek.
Tom prigodom volonteri Rijeke ljubavi će u ponedjeljak 20.03.2017. u 9 i 30 sati posjetiti baku Đurđicu sa punim kombijem kućnih potrebština ( ležaj, televizor,drva za grijanje,odjeća, posteljina i dr.) ,a okrečiti će se i prostorija u kojem živi.Inaće moramo naglasiti da baki Đurđici svaki mjesec dovozimo prehrambeni paket života temeljem Projekta “ Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka” pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane ili osnovne materijalne pomoći za razdoblje-2014-2020 ( OP FEAD ) koju provodi Ministarstvo za demografiju, obitelj , mlade i socijalnu politiku RH u suradnji s Upravnim odjelom za zdravstvo i socijalnu skrb Grada i Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje.
Ovim putem želimo senzibilizirati javnost o teškom i sumornom životu napuštenih, starih i samih osoba , naših sugrađana kojih je nažalost sve više u Gradu Osijeku.