IZ NESEBIČNOG SRCA IZLAZI SAMO DOBROTA!!!

Velike radosne vijesti!! Predivna čuda se događaju u našoj humanitarnoj udruzi Rijeka ljubavi, a sve na veselje naših korisnika.
Pitam se, pitam, Bože dragi da li je to moguće??
Rijeku ljubavi inkognito je posjetio dobri i dragi Anđeo – naš Božji dar sa financijskom potporom od 23 800,00 kn.
Dobro nam došao dragi naš Anđele!!!
Velika obećanja donacija stižu od dobrih i plemenitih ljudi. Praznici su pred vratima i ljudska srca se otvaraju i pružaju svoje nesebične ruke kako bi pomogli socijalno ugroženim obiteljima. Svjedočimo kako je izreka “dobro je činiti dobro” zaista prisutna i potiče mnoge ljude da daruju i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Znamo da je kriza morala prisutna u svim segmentima društva, obitelji se urušavaju, a novac postaje naš novi idol.
Ali, Naša Rijeka ljubavi teče pored Drave i Dunava do kraja svijeta i priča priču o dobrim ljudima kojih još uvijek ima na svijetu, okupljenih oko jednog cilja ” POMOĆI ONIMA KOJIMA JE TO NAJPOTREBNIJE.”
Vjerujemo da je svaki čovjek stvoren za dobrotu i ljubav, i upravo se po tim vrlinama prepoznaje istinski veliki čovjek.
Neka dragi Bog blagoslovi Vašu dobrotu kojom ste pridonijeli da se naši korisnici, obitelji i njihova djeca, na trenutak osjećaju da su voljeni i da ipak nisu zaboravljeni.
Ovom, a i ostalim donacijama naši dobročinitelji pokazali su da je vjera bez djela mrtva u sebi i da se humanost i plemenitost skriva u svakom čovjeku.
VELIKO HVALA!!!
“BUDI HUMAN, BUDI ČOVJEK”