KRENULA JE VELIKA HUMANITARNA PODJELA „RIJEKE LJUBAVI“ OD VRATA DO VRATA OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ nastavlja kao što smo i obećali podjelu paketa za preživljavanje od vrata do vrata kroz naš lijepi voljeni Grad. Želja nam je dostaviti prehrambene proizvode svim korisnicima obitelji u socijalnoj potrebi kako bi ostali u svojim domovima i kako se ne bi nepotrebno izlagali koronavirusu u potrazi za hranom.
Nažalost naši korisnici nemaju sredstva da mogu staviti u kovertu novac za minimalne potrebe, stoga je humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ neizmjerno zahvalna dobrim, plemenitim i humanim ljudima koji su se uključili u humanitarni lanac dobrote pokazajući našim korisnicima da nisu sami, da nisu zaboravljeni i da su voljena.
U ova teška vremena čuda se dešavaju, a jedno veliko čudo upriličila nam je tvrtka Dukat mliječna industrija Zagreb, koja nas baš nikada ne zaboravlja sa donacijom široke lepeze mliječnih proizvoda. Pakete ćemo obogatiti s ovom hvalevrijednom donacijom koju vole svi kako naša starija populacija, tako i naša dječica „Rijeke ljubavi“.
I eto nam topline usred hladnog zimskog dana Hvala Vam od srca gospodine Fontana.
Na veliku radost korisnika obitelji u socijalnoj potrebi dragi donator OPG Radić-Liović Draženka iz Čepina i danas nas je obradovao sa 100 kg svježih, mirisnih šampinjona koje smo ukomponirali u pakete preživljavanja za naše korisnike.
Pakete svakodnevno dopunjuju naši dragi donatori koji nam šalju hranu pred istekom roka i pokazuju veliki suosjećaj prema obiteljima u socijalnoj potrebi:
– Konzumu plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica
– SPAR-u Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke
– Kanaan iz Donjeg Miholjca sa svojim hrskavim čipsom
Dragi naši korisnici ostanite u svojim domovima kako za vašu dobrobit tako i za dobrobit svih oko vas, a na taj način čuvate i volontere „Rijeke ljubavi“.
Sutra 26.03.2020. /četvrtak/ opet u akciju kreće „Konvoj“ dragih naših vozača u Gradsku četvrt JUG II da unese na tren bar malo radosti i ljubavi u domove naših obitelji u socijalnoj potrebi.
Udruga daje sve od sebe kako bi usrećila obitelji u socijalnoj potrebi, vratila im osmjeh i radost na lica i omogućila im sretniju i vedriju budućnost.
Svim dragim donatorima, plemenitim ljudima koji su se uključili u ovu humanu akciju kao i našim korisnicima želimo mir i dobro uz obilje Božjeg blagoslova vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 25.03.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak