POČINJE PODJELA PAKETA ŽIVOTA OD SRIJEDE 22.02.2023. DO PETKA 10.03.2023.

POČINJE PODJELA PAKETA ŽIVOTA OD SRIJEDE 22.02.2023. DO PETKA 10.03.2023. U VREMENU OD 9 DO 10 SATI. Podjela će biti SVAKI DAN OD PONEDJELJKA DO PETKA.
Prvo želimo naglasiti ukoliko podižete pakete za druge potrebno je donijeti ORIGINAL OSOBNU ISKAZNICU od korisnika za koji podižete paket. Prilikom podizanja paketa upisat će se tko je podigao paket i provjeriti da li je osoba dobila paket.
U našoj udruzi “Rijeka ljubavi” nastavlja se s velikom podjelom “paketa života” za preko 3000 članova obitelji.
Paket života” sadržavat će 20 prehrambenih proizvoda (brašno, riža, šećer, ulje, grah, vegeta, mlijeko, zimnica i ostalo) te higijenske potrepštine. I dalje nastavljamo s podjelom 1l mlijeka za svako dijete u obitelji. Sve pristigle donacije i hranu pred istekom roka trajanja koju prikupljamo svakoga dana odmah ćemo ukomponirati u podjelu paketa života.
Neizmjerno smo zahvalni dragim nam donatorima, dobročiniteljima, prijateljima, građanima, a posebno našim mladim ambasadorima humanosti koji su temelj i sigurnost lijepe naše domovine.
Naše duboke zahvale idu djelatnicima PU Osječko-baranjske koji svakog mjeseca brinu da se podjela odvija što mirnije i dostojanstvenije, kao i našim medijima koji redovito izvješćuju svekoliku javnost o problemima s kojima se susreću obitelji u socijalnoj potrebi.
Ne smijemo dozvoliti da kriza morala i humanosti testira kvalitetu života malog čovjeka, jer želimo živjeti u humanijem društvu gdje obitelji u socijalnoj potrebi moraju biti prvi na listi prioriteta čitavog sustava kako na nacionalnoj tako i na lokalnoj razini.
Želja nam je da naši članovi obitelji dobiju svoj dugo željeni iščekivani paket prehrambenih proizvoda, cilj je postignut na našu veliku radost da nitko u našem lijepom Gradu ne bude gladan.
“BUDI HUMAN – BUDI ČOVJEK JER VJERA BEZ DJELA JE MRTVA U SEBI“