PODJELA OBITELJSKOG DORUČKA

I danas je na adresu naše humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“ stiglo oko 90 korisnika što je preko 270 članova obitelji koji su u potrebi kako bi dobili svoj jutarnji doručak, jer im je to jedini izvor hrane.
Naši donatori, dobročinitelji i prijatelji velikog plemenitog srca svakodnevno pokazuju veliku empatiju prema onima koji u redovima strpljivo čekaju na obiteljski doručak.
Donacije naših dragih donatora uvijek su raznovrsne pa je bilo svega od mlijeka, jogurta, kefira, maslaca, raznih salama, gotovih jela i ostaloga.
Zahvaljujemo našim donatorima velikog i plemenitog srca na nesebičnoj ljubavi prema obiteljima u socijalnoj potrebi na svakodnevnim donacijama koje unose veliku radost i veselje u mnoge siromašne obitelji, a to su:
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen „naj-donatorom“
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke i proglašen je za najboljeg trgovca u sklopu nagrade „Zlatna košarica“.
Ruke koje pomažu mogu promijeniti svijet, a to upravo čine naši donatori kojima želimo obilje Božjeg blagoslova, jer darivanjem od srca vraćaju osmijeh na tužna lica.
Zahvaljujemo svim našim dragim donatorima koji bez obzira na tešku materijalnu situaciju gaje empatiju prema obiteljima koje žive u siromaštvu i čine čuda, te ne troše isprazne riječi već ih pretvaraju u djela.
U Osijeku 21.09.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak