PODJELA OBITELJSKOG JUTARNJEG DORUČKA U „RIJECI LJUBAVI“

I danas je na adresu naše humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“ stiglo oko 90 korisnika što je preko 270 članova obitelji koji su u potrebi kako bi dobili svoj jutarnji doručak, jer im je to jedini izvor hrane.
Naši donatori, dobročinitelji i prijatelji velikog plemenitog srca svakodnevno pokazuju veliku empatiju prema onima koji u redovima strpljivo čekaju na obiteljski doručak.
U današnjoj donaciji prehrambenih proizvoda pred istekom roka dobili smo od Konzuma plus d.o.o. PET TORTI što će uveliko obradovati dječicu „Rijeke ljubavi“, a uključit ćemo ih u subotnju podjelu 19.09.2020.
Želimo naglasiti da će majke koje su već primile tortu biti izostavljene, a prioritet će imati obitelji sa više djece koje želimo obradovati, razveseliti i nepca im zasladiti.
Zahvaljujemo našim donatorima velikog i plemenitog srca na nesebičnoj ljubavi prema obiteljima u socijalnoj potrebi na svakodnevnim donacijama koje unose veliku radost i veselje u mnoge siromašne obitelji, a to su:
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen „naj-donatorom“
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke i proglašen je za najboljeg trgovca u sklopu nagrade „Zlatna košarica“.
Ruke koje pomažu mogu promijeniti svijet, a to upravo čine naši donatori kojima želimo obilje Božjeg blagoslova, jer darivanjem od srca vraćaju osmijeh na tužna lica.
Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjem pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.
U Osijeku 18.09.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak